«Έντυσαν» τις κλούβες οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ έξω από το ΥΠΕΚΑ.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει σχηματίσει ισχυρό κλοιό από κλούβες της αστυνομίας περιμετρικά του υπουργείου προκειμένου να μην μπορέσουν οι διαδηλωτές να πλησιάσουν.

Καθώς από νωρίς το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιείται η συνεδρίαση

του ΔΣ της ΔΕΗ το οποίο θα λάβει αποφάσεις σχετικά με τις διαδικασιές πώλησης των λιγνιτικών μονάδων.

Παρά τον μικρό αριθμό διαδηλωτών, το ΥΠΕΚΑ αυτή τη στιγμή είναι «οχυρωμένο».

Διαβάστε ακόμα:

«Μπλεξίματα» με την αστυνομία για τον Φίλιππο Πετσάλνικο

Τα διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει σήμερα τα σχέδια απόσχισης των μονάδων Φλώρινας και Μεγαλόπολης και των ορυχείων για την τροφοδοσία τους που θα τεθούν προς πώληση.

Τα προς έγκριση σχέδια απόσχισης των δυο κλάδων περιλαμβάνουν τη μονάδα Μελίτη Ι στη Φλώρινα, την άδεια για κατασκευή της Μελίτη ΙΙ και τα δικαιώματα στα ορυχεία που τις τροφοδοτούν και τον δεύτερο τις μονάδες 3 και 4 της Μεγαλόπολης, μαζί με τα δικαιώματα στα ορυχεία καθώς επίσης και την σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 26 Ιουνίου για την επικύρωση της όλης διαδικασίας.

Την Τετάρτη θα υποβληθούν επίσης τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και στις 26 Μαΐου θα δημοσιευθούν στο ΓΕΜΗ οι όροι της απόσχισης.

Η έγκριση της σύστασης των δύο νέων εταιριών από το ΓΕΜΗ αναμένεται στις 30 Ιουνίου και αμέσως μετά η δημοσίευση της προκήρυξης για την έναρξη των δύο διαγωνισμών.

Το άρθρο «Έντυσαν» τις κλούβες οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα