Ένοπλη συμπλοκή Δίας και ληστών σούπερ μάρκετ στους Αμπελόκηπους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ΔΙΑΣ και ενόπλων ληστών σούπερ μάρκετ, κατέληξε στον τραυματισμό με σφαίρα στην κοιλιακή χώρα ενός εκ των ενόπλων και στη σύλληψη άλλων, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν με ταξί!
Η ανταλλαγή πυρών υπό τα βλέμματα έντρομων διερχόμενων και κατοίκων, ξετυλίχθηκε στους Αμπελόκηπους, πολύ κοντά στο κτίριο του Αστυνομικού

Μεγάρου της Λ. Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ομάδα των ληστών αποτελείτο από τρία άτομα. Οι δύο εισέβαλαν στις 6:30 το απόγευμα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην οδό Πανόρμου.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που περιπολούσαν στην περιοχή πήραν σήμα για την εκδήλωση της ληστείας μέσα στο μεγάλο σούπερ μάρκετ κι έφθασαν αμέσως στο σημείο για την αναζήτηση των ληστών, οι οποίοι είχαν φθάσει στο σούπερ μάρκετ με ταξί.
Όταν οι ληστές, που ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και άρπαξαν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό βγήκαν έξω, έγιναν αντιληπτοί από την ομάδα ΔΙΑΣ οι οποίοι επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν.
Οι δράστες, κατά τα ίδια στοιχεία, φαίνεται να έβγαλαν όπλα και να πυροβόλησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ανταπέδωσαν με αποτέλεσμα να τραυματίσουν έναν από τους δράστες στην οδό Τρικάλων.
Ο δεύτερος ένοπλος, συνελήφθη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συμβολή των οδών Αρκαδίας και Σεβαστουπόλεως, ενώ ο τρίτος δράστης, επου είχε προλάβει να επιβιβαστεί στο μισθωμένο ταξί, συνελήφθη στη συμβολή της Λ. Αλεξάνδρας με την οδό Πανόρμου.
Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να προσδιορισθεί η ταυτότητά τους, αν έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και αν έχουν προβεί σε παρόμοιες ένοπλες ληστείες.

Ο τραυματίας με ισχυρή αστυνομική συνοδεία μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το άρθρο Ένοπλη συμπλοκή Δίας και ληστών σούπερ μάρκετ στους Αμπελόκηπους εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα