«Ένα… ντέρμπι που θ’ αργήσει να επαναληφθεί»!

Ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του, στο κείμενο που «ανέβασε» για την περιγραφή του αγώνα (1-1) με τον Άρη, κάνει λόγο για υποβιβασμό του Άρη και για ντέρμπι που δεν θα δούμε ξανά σύντομα...

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα ντέρμπι πάντα κρύβουν νεύρα και μεγάλη ένταση. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν και αυτό που παίχτηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ποδόσφαιρο. Αν και μιλάμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς. Ειδικά για ένα… ντέρμπι που θ’ αργήσει να επαναληφθεί.

Σε έναν αγώνα όπου οι διακοπές και οι τσακωμοί ήταν περισσότεροι από τα καθαρά λεπτά όπου η μπάλα κυλούσε στον αγωνιστικό χώρο. Κι αυτό υπό την ανοχή του διαιτητή Κομίνη ο οποίος από την πρώτη στιγμή επέτρεψε τα σκληρά ως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων και απέτυχε στο να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Αρης πήγε να πάρει το παιχνίδι χρησιμοποιώντας αθέμιτους αγωνιστικούς τρόπους».

Για την κόκκινη του Κάτσε: «Η ισοφάριση, βέβαια, ήρθε από σουτ τουΟικονομόπουλου, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα σε κίνηση του Αθανασιάδη, την έστειλε στα δίχτυα του Διούδη. Αυτή, όμως, δεν ήταν η φάση που σημάδεψε το ημίχρονο, αλλά η συμπλοκή στο τέλος. Ο Κάτσε μπήκε δυνατά σε μια μονομαχία της μπάλας με τον Κύργια, τράβηξε το πόδι του πριν την επαφή με τον παίκτη του Αρη, αλλά ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι παίκτες τον γηπεδούχων επιτέθηκαν στον Κάτσε, η σύρραξη γενικεύτηκε και τελείωσε αρκετά λεπτά αργότερα με τον Κομίνη να δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κάτσε για το μαρκάρισμα».

Για την καθυστέρηση που υπήρχε στο ημίχρονο: «Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με καθυστέρηση προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η ένταση συνεχίστηκε και το ποδόσφαιρο ήταν σε δεύτερη μοίρα. Μέσα σε αυτό το κλίμα, άλλωστε, ήταν δύσκολο να επικεντρωθεί κανείς στο αγωνιστικό κομμάτι».

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα