Έλενα Παπαρίζου: Μας αποκάλυψε το μυστικό του ευτυχισμένου της γάμου!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια συνέντευξη μέσα από την καρδιά της παραχώρησε στην «Αγορά» η αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου, μιλώντας για όσα αγαπά και για όσα την βγάζουν εκτός ορίων.

Σχετικά με όσα της καταλόγιζαν για την εμφάνιση της, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Είχα μπει κάποια στιγμή στη λογική να διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τα κιλά μου. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα κάθε πρωί πίνοντας τον καφέ μου».

«Σταμάτησα να διαβάζω τα αρνητικά

σχόλια για την εμφάνισή μου, γιατί δεν θέλω να με επηρεάζουν και δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό. Δεν με νοιάζει πλέον ό,τι κι αν γράφουν για τα κιλά μου».

Η Έλενα μίλησε και για τα όσα άλλαξε μέσα της μεγαλώνοντας: «Η αλήθεια είναι πως μετά τα 32 μου έγινε μέσα μου ένα κλικ, κάτι άλλαξε και άρχισα να μιλώ και να διεκδικώ για εμένα. Πλέον δεν φοβάμαι να μιλάω και να πω την άποψή μου πάνω στη δουλειά».

Για τον επιτυχημένο γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη και το μυστικό της ευτυχίας και της ισορροπίας, είπε: »

Ξέρεις τι ωραία με ισορροπεί που είμαστε από διαφορετικούς κόσμους; Ο ένας δίνει στον άλλον και μαζί φτάνουμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τελικά είναι ωραίο να είσαι διαφορετικός με τον άλλον, γιατί υπάρχει σασπένς στη σχέση».

Το άρθρο Έλενα Παπαρίζου: Μας αποκάλυψε το μυστικό του ευτυχισμένου της γάμου! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα