Δολοφονία Αμοιρίδη: Η σύζυγος έδωσε εντολή στον εραστή- Ομολόγησαν και οι δύο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα πολύ σκληρό έγκλημα πάθους ήταν η δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη με την υπόθεση να έχει ακόμη πολλά σκοτεινά σημεία, ενώ ο επιθεωρητής που ηγείται της έρευνας Εβαρίστου Πόντσι, τη χαρακτήρισε «τραγική» και «άνανδρη».

Λίγο μετά την ομολογία του εραστή της γυναίκας του άτυχου πρεσβευτή, Sergio Gomes Moreira Filho, πληροφορίες αναφέρουν πως και η ίδια η Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ομολόγησε την ενοχή της!

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη O Globo, η σύζυγος του Αμοιρίδη δεν

άντεξε ύστερα από τις πιέσεις των Αρχών και ομολόγησε τη συμμετοχή της στο έγκλημα, ενώ πηγές αναφέρουν πως ενεπλάκη στη δολοφονία και ο ξάδελφος του εραστή. Το τμήμα Ανθρωποκτονιών, εκτιμά πως η 40χρονη Φρανσουάζ ήταν αυτή που έδινε τις εντολές και ο 29χρονος αστυνομικός που διατηρούσε μαζί της σχέση ήταν ο δράστης.

Αν και τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως προηγήθηκε πάλη μεταξύ του δράστη και του Αμοιρίδη, μέχρι που ο εραστής τον πυροβόλησε, η O Globo γράφει πως στη δολοφονία που σημειώθηκε στο σπίτι του πρέσβη δεν υπήρξαν πυροβολισμοί. Γι’ αυτό και οι Αρχές πιστεύουν πως ο Κυριάκος Αμοιρίδης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην οικία του στην περιοχή Nova Iguaçu.

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως βρέθηκε αίμα σ’ έναν καναπέ μέσα στο σπίτι και εικόνες από βίντεο που μεταδόθηκαν από το Globo TV δείχνουν αστυνομικούς να μεταφέρουν έναν καναπέ στο αρχηγείο της αστυνομίας.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση μετά την απαραίτητη ιατροδικαστική εξέταση, ένα από τα πιο μεγάλα μέσα της Βραζιλίας, το g1.globo.com μεταδίδει με κάθε σιγουριά πως το πτώμα που βρέθηκε στο καμένο αυτοκίνητο είναι του Κυριάκου Αμοιρίδη. Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε πως «παρά τις πληροφορίες που είδαν το φως δημοσιότητας από βραζιλιάνικα και διεθνή μέσα ενημέρωσης, δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία επίσημη επιβεβαίωση ή ταυτοποίηση«.

Δημοσίευμα- φωτιά

Ένα δημοσίευμα του extraglobo. Com αναφέρει πως η αστυνομία κρατά στα χέρια της καταθέσεις που ρίχνουν λάδι στη φωτιά, και θέλουν τις σχέσεις του ζευγαριού να μην ήταν καθόλου καλές. Σύμφωνα με το site, τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Αμοιρίδης και η σύζυγος του είχαν έναν πολύ έντονο καβγά, που οδήγησε τον πρέσβη στην άσκηση βίας εις βάρος της.

Η μητέρα της Φρανσουάζ, Rosangela Oliveira, ανέφερε σύμφωνα με την odia.ig.com.br πως «ο Κυριάκος ήταν ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος«, ενώ τόνισε πως κανένας από το οικογενειακό περιβάλλον δεν ήξερε για τον ερωτικό δεσμό που διατηρούσε η κόρη της με τον αστυνομικό.

Όσο για τον 29χρονο Sergio Gomes Moreira Filho, που υπηρετεί στο σώμα από τον Απρίλιο του 2012, θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπου θα αποφασιστεί η διαθεσιμότητα ή η οριστική απομάκρυνση του.

Το άρθρο Δολοφονία Αμοιρίδη: Η σύζυγος έδωσε εντολή στον εραστή- Ομολόγησαν και οι δύο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα