Έκτακτο Δ.Σ. ζήτησαν απ’ τον Ψυχάρη οι διευθυντές του Mega

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Σταύρος Ψυχάρης συναντήθηκε χθες με διευθυντές των τμημάτων του τηλεοπτικού σταθμού, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Μανώλης Καψής. Οι διευθυντές των τμημάτων ζήτησαν να γίνει έκτακτο Δ.Σ. προκειμένου να ενημερωθούν για τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι μέτοχοι και να ενημερωθούν για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού. Μάλιστα, ο Σ. Ψυχάρης ζήτησε από τους διευθυντές να του στείλουν το αίτημα τους και γραπτώς. Κάτι τέτοιο έγινε άμεσα κι έτσι ο Σ. Ψυχάρης

εμφανίστηκε θετικός στο αίτημα να συγκληθεί εκτάκτως το Δ.Σ.

Οι εργαζόμενοι σε γενική τους συνέλευση αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις από την επόμενη Δευτέρα σε περίπτωση που έως αυτή την Παρασκευή δεν καταβληθούν τουλάχιστον 2 από τους 7 μισθούς που τους οφείλονται.

Πάντως το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού έχει προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και σταμάτησαν να μεταδίδονται τα δελτία ειδήσεων και όλες οι ενημερωτικές εκπομπές. Στο κανάλι εξακολουθεί να εργάζεται, ωστόσο, μολονότι δεν πληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι όμως έχουν ξεκαθαρίσει ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και έχουν προειδοποιήσει ότι τις επόμενες μέρες θα κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους. Σημειωτέον ότι ενώ οι εργαζόμενοι του καναλιού παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάιο, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του τηλεοπτικού σταθμού βρίσκονται αρκετά εκατομμύρια ευρώ, από τις διαφημίσεις, που όλους αυτούς τους μήνες συνεχίζουν να μεταδίδονται από το Mega.

Το άρθρο Έκτακτο Δ.Σ. ζήτησαν απ’ τον Ψυχάρη οι διευθυντές του Mega εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα