ΗΠΑ:Τρεις νεκροί από φονικό ανεμοστρόβιλο (photos & video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερα παιδιά σε παιδικό σταθμό τραυματίσθηκαν από ανεμοστρόβιλους που έπληξαν στη διάρκεια της νύκτας και σήμερα το πρωί τις νότιες ΗΠΑ, ανακοινώθηκε από τη μετεωρολογική υπηρεσία.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ρόζαλι της βορειοανατολικής Αλαμπάμα, όπου τουλάχιστον ένας ανεμοστρόβιλος αναφέρθηκε από παρατηρητή, ανέφερε στον ιστότοπό της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Περίπου 10 χιλιόμετρα ανατολικά, στο Άιντερ της Αλαμπάμα,

τέσσερα παιδιά καθώς και άλλοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν καταστράφηκε ένας παιδικός σταθμός που λειτουργούσε 24 ώρες το 24ωρο, πρόσθεσε η υπηρεσία.

Video of Ider Christian Daycare Academy, wiped out by storms overnight. 7 lived in a home behind Daycare, 6 taken to hospital (2/3) pic.twitter.com/waEQLVEm7x

— Jake Berent WAFF (@JakeBerent) November 30, 2016

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε πληροφορίες για 27 ανεμοστρόβιλους καθώς το σύστημα χαμηλού βαρομετρικού με χαλάζι και σφοδρές βροχοπτώσεις πέρασε από το ανατολικό Τέξας, το βόρειο Μισισίπι και την Αλαμπάμα και έφθασε αργά χθες τη νύκτα και σήμερα το πρωί στο νοτιοανατολικό Τενεσί.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία και τοπικά μέσα ενημέρωσης, καταστράφηκαν σπίτια και επιχειρήσεις, έπεσαν στύλοι ηλεκτροδότησης και δένδρα.

Video from Rosalie Plaza (2/3) pic.twitter.com/7nnxbu1p9G

— Jake Berent WAFF (@JakeBerent) November 30, 2016

Bad news: it ain’t over yet pic.twitter.com/SWYVJ6GMmJ

— Jake Berent WAFF (@JakeBerent) November 30, 2016

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το άρθρο ΗΠΑ:Τρεις νεκροί από φονικό ανεμοστρόβιλο (photos & video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα