Θεοδωράκης: Πρόταση μομφής κατά του Ζουράρι για το «μ@λ@κ@ς»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έκανε πρόταση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ώστε να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των βουλευτών -42- ώστε να υποβληθεί πρόταση μομφής κατά του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι , μετά από την δήλωση του ότι όποιος λέει τον Κάστρο Δικτάτορα «είναι μ@λ@κ@ς».

Σε σχετική του ανάρτηση στο twitter o Σταύρος Θεοδωράκης

αναφέρει :

«Ναι! Το Ποτάμι συμφωνεί με τον Τσακυράκη. Καλούμε άλλους 42 βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι».

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσακυράκης έγραψε: «Ο Ζουράρις εκπροσωπεί ό,τι πιο άηθες και ψευδεπίγραφο έχει να επιδείξει η Μεταπολίτευση. Χαρακτήρισε μαλ… όσους αποκαλούν τον Κάστρο δικτάτορα κι όταν τον ρώτησαν γιατί το λέει απάντησε «βαριέμαι να μιλάω γι’ αυτούς». Δεν είναι μόνο το απαράδεκτο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί αλλά απαξιοί και να δικαιολογήσει τον χυδαίο χαρακτηρισμό του. Βαριέται ο διαχρονικά αχαΐρευτος τεμπέλης του Κολωνακίου, που τσαλαβούτηξε σε διάφορα κόμματα επί δεκαετίες παίζοντας πάντα τον ίδιο ρόλο του τσαρλατάνου διανοούμενου. Καημένε Πολάκη θα περάσεις σε δεύτερη μοίρα γιατί στο παιχνίδι των προκλήσεων ο άλλος έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Ο Ζουράρις είναι το άκρον αντίθετο της παιδείας, αποτελεί προσβολή στον πολιτισμό μας να είναι υφυπουργός Παιδείας. Προτείνω στην ακαδημαϊκή κοινότητα, της οποίας δεν ήταν ποτέ μέλος, να αντιδράσει συλλογικά ζητώντας την παύση του».

Το άρθρο Θεοδωράκης: Πρόταση μομφής κατά του Ζουράρι για το «μ@λ@κ@ς» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα