«Είμαστε λίγο πιο κοντά στο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Λίγο πιο κοντά στο να κερδίσει το πρωτάθλημα η ομάδα του, είναι σύμφωνα με δηλώσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Ολυμπιακός, μετά το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ντούντα ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προσεκτικός μέχρι το τέλος, ενώ τόνισε πως στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη θα είναι διαφορετικός αγώνας.

Ο Σέρβος

τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά για τη χθεσινή αναμέτρηση στο ΣΕΦ: «Κάθε παιχνίδι σε αυτή τη σειρά ήταν πολύ διαφορετικό. Το πρώτο ήταν πιο ελεγχόμενο. Σήμερα είχαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Θέλαμε να βάλουμε το παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό και το πετύχαμε. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο των ριμπάουντ, είχαμε πολλές ασίστ και λίγα λάθη. Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου χάσαμε το ρυθμό μας και τα ριμπάουντ. Απέναντι σε μία τόσο δυνατή ομάδα δεν μπορείς να χαλαρώσει στιγμή. Κερδίσαμε δίκαια, αλλά θέλει πάρα πολλή προσοχή. Είμαστε λίγο πιο κοντά στο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Είμαστε μία νεότερη ομάδα. Στο ΟΑΚΑ δεν μπορούμε να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό. Είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον Λο σήμερα. Ήταν δύσκολο να κοουτσάρεις μία ομάδα με τον Κατσίβελη και τον Μάντζαρη απέναντι σε τόσο έμπειρους γκαρντ όπως ο Διαμαντίδης και ο Γιασικεβίτσιους».

Keywords
Τυχαία Θέματα