Είχαν στήσει ενέδρα στον άτυχο φαρμακοποιό

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δύο ληστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 52χρονο φαρμακοποιό Σπύρο Πουκαμισά, χθες το μεσημέρι στου Ρέντη, προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα που κρατούσε ο άτυχος άνδρας.

Η αστυνομία προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για τους δράστες, αρχικά μέσω περιγραφών των αυτοπτών μαρτύρων και το ενδεχόμενο να είδε κάποιος το αυτοκίνητο και να συγκράτησε τις πινακίδες, δεύτερον ελέγχοντας τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας αλλά και επιχειρήσεων στην περιοχή και τρίτον αναλύοντας τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν το συγκεκριμένο

χρόνο από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι ληστές είχαν στήσει καρτέρι στον φαρμακοποιό, τον οποίο είχαν παρακολουθήσει και κατά συνέπεια γνώριζαν στοιχεία για την καθημερινότητα και τις κινήσεις του.

Ήταν σίγουροι ότι στην τσάντα του κουβαλούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και γι’ αυτό του έστησαν καρτέρι. Δεν είναι τυχαίο πως λίγα μέτρα πιο κάτω περίμενε και τρίτος συνεργός, σε ένα κίτρινο Peugeot Rally και για το λόγο αυτό θεωρούν βέβαιο πως οι δράστες ανήκουν σε μια από τις δέκα μεγάλες συμμορίες που δρουν τα τελευταίους μήνες στην Αττική.
Η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια λίγες ημέρες πριν τις εκλογές αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία και οι εντολές που έχουν δοθεί είναι να εντοπιστούν πάση θυσία τους δράστες καθώς η ανασφάλεια στον πολίτη έχει χτυπήσει κόκκινο.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα