Έδιωξαν τον γιο τους γιατί αδυνατούσαν να τον συντηρήσουν!

Ακόμη μια καθημερινή ιστορία αποτυπώνει την εικόνα της Ελλάδας της φτώχειας, της κρίσης και της ανεργίας… Αυτή τη φορά «πρωταγωνιστές» είναι δύο γονείς από το Ηράκλειο, οι οποίοι έδιωξαν τον 18χρονο γιο τους, επειδή δεν μπορούσαν να τον συντηρήσουν!

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η πολύτεκνη οικογένεια δεν είχε τη δυνατότητα να συντηρήσει όλα τα μέλη της και άφησε τον 18χρονο να αναζητήσει την τύχη του μακριά απ΄αυτήν. Ακόμη

πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι την κατάσταση του νεαρού αντιλήφθηκαν οι συμμαθητές του στο σχολείο, όταν μετά από μία αιμορραγία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Προσωρινή λύση για το νεαρό βρέθηκε με τη φιλοξενία του στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Τριάδας, ενώ αναζητά μια θέση εργασίας προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Μέχρι τότε στο σχολείο τοποθετούνται κουτιά για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Νίκο αλλά κι άλλους τέσσερις μαθητές που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τις ημέρες των εορτών μαθητές και καθηγητές συγκέντρωσαν και του παρέδωσαν δύο σακούλες με τρόφιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα