Δύο κορίτσια για τον Σάκη Ρουβά!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου από τους Mamacita On Fire και η Demy είναι τα δύο κορίτσια στο πλευρό του Σάκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Οι δύο τραγουδίστριες μίλησαν για την συνεργασία τους, την μουσική και τον έρωτα:

«Νομίζω ότι ζω το όνειρο κάθε έφηβης κοπέλας! Εκείνη την ώρα δεν

το πίστεψα, νόμιζα ότι κάποιος μας έκανε φάρσα. Όταν κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια, απλώς ζήτησα να πάω στο μπάνιο, όπου άρχισα να ουρλιάζω κυριολεκτικά από τη χαρά μου», είπε η Πηνελόπη ως γνήσια Ρουβίτσα!
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση, αλλά δεν επικεντρώθηκε σε λεπτομέρειες: «Έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που με φροντίζει και με προσέχει». Όσο για το αν σκέφτεται τον γάμο: «Σίγουρα δεν είναι στα πλάνα μου ο γάμος. Θέλω να αρχίσω να πιστεύω ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός, γιατί αλλιώς δεν βλέπω να έρχεται κάποιο σύντομα». Για το ότι ανακηρύχθηκε καλύτερη «πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης» στα βραβεία του Mad: «Περίμενα ότι απλώς θα έκανα μια εμφάνιση στα βραβεία του Mad, όχι ότι θα διεκδικώ έξι βραβεία. Μου φαίνεται απίστευτο που ανακηρύχθηκα πρωτοεμφανιζόμενη στα βραβεία γυναίκες της χρονιάς»!
Το άλλο κορίτσι της «παρέας» δηλώνει ότι: «Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήμουν μια μέρα στη σκηνή με τον Σάκη. Η συνεργασία αυτή είναι τεράστια εμπειρία και ένα μεγάλο σχολείο. Περνάμε πολύ ωραία και στα καμαρίνια με την Πηνελόπη και τα υπόλοιπα κορίτσια». Η νεαρή τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως «με χαροποιεί που αυτό που κάνω αναγνωρίζεται. Σίγουρα με αγχώνει το αν δεν θα πάω εξίσου καλά του χρόνου. Δεν είναι τόσο ο φόβος της αποτυχίας, αλλά η επιθυμία μου να έχει επιτυχία κάτι που αγαπάω πολύ». Όσο για το φλερτ δηλώνει ότι «ούτε τώρα με φλερτάρουν, ούτε και παλιότερα συνέβαινε κάτι τέτοιο, γιατί όπως μου έχουν εξομολογηθεί τους φαίνομαι ψυχρή και απόμακρη».
Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα