Διπλό πρόκρισης ο Ολυμπιακός στο Ζάγκρεμπ με Ιντέγιε (0-1)

Νίκη (0-1) που μπορεί να του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League πήρε ο Ολυμπιακός στο Ζάγκρεμπ επί της Ντινάμο με γκολ του Ιντέγιε, επιβεβαιώνοντας, για μια ακόμα φορά, τόσο με την εμφάνιση όσο και με το αποτέλεσμα,

την καλή του αγωνιστική κατάσταση και την αξία του ως ομάδα. Ο Ολυμπιακός αναζήτησε τη νίκη χωρίς σε καμία περίπτωση να φοβηθεί τον αντίπαλο ή την έδρα, επέβαλε σε πολύ μεγάλα διαστήματα του ματς το ρυθμό του και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν τους έξι βαθμούς και ισοβαθμούν με την Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 6ο όμιλο για τον οποίο στις 4 Νοεμβρίου θα υποδεχθούν την Ντινάμο στο Καραϊσκάκη όπου μπορούν και πάλι να πάρουν τη νίκη και να φτάσουν στους εννέα βαθμούς και να βρεθούν μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλά στημένος, με επιθετικό προσανατολισμό, είχε οργάνωση και σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι του και με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο του αγώνα ουσιαστικά κυριάρχησε των γηπεδούχων οι οποίοι έμειναν σε εξάρσεις οι οποίες πάντως δημιούργησαν φάσεις στην «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Το κυρίαρχο για να έλθει το αποτέλεσμα ήταν η υπομονή στο παιχνίδι και όχι η βιασύνη για το γκολ, το οποίο μπορούμε να πούμε ότι με βάση την εξέλιξη του αγώνα ήρθε στην κατάλληλη στιγμή και από έναν φορ, τον Ιντέγιε, που δείχνει ότι δίκαια ο Ολυμπιακός επένδυσε πολλά χρήματα στο ταλέντο του.

Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)

Κίτρινες κάρτες: Ταραβέλ (40`), Σουντανί (80`) – Σιόβας (82`)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Ζόραν Μάμιτς): Εντουάρντο, Άντονιτς, Σουντάνι, Μασάντο, Φερνάντες (73` Ενρίκες), Σάντος, Χότζιτς (60` Πιάτσα), Πίβαριτς, Ρογκ (87` Τσόριτς), Ματέλ, Ταραβέλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελεμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Πάρντο (83` Σαλίνο), Φορτούνης (72` Τσόρι Ντομίνγκες), Σεμπά (89` Ντα Κόστα), Ιντέγε.

Keywords
Τυχαία Θέματα