Παρασκήνιο: Το τηλεφώνημα Κοντομηνά στα «μεγάλα» ονόματα του Alpha

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αναβρασμός επικρατεί στον Alpha καθώς είναι ένα από τα μεγάλα ελληνικά κανάλια που δεν κατάφερε να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια στη δημοπρασία που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς σχεδιάζει με τους συνεργάτες του την επόμενη ημέρα μετά τα νέα δεδομένα.

Η επικοινωνία με τα «βαριά χαρτιά» του Alpha

Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας πήρε το τηλέφωνό

του και προσκάλεσε σε ξεχωριστές συναντήσεις, που άρχισαν από χθες το μεσημέρι, όλα τα «μεγάλα» ονόματα του σταθμού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Freddo».

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πρώτα τηλεφώνησε στους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους του ενημερωτικού τμήματος και συνέχισε με αυτούς του ψυχαγωγικού τομέα. Τώρα, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσουν το επόμενο διάστημα ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη, η Αγγελική Νικολούλη, ο Αντώνης Σρόιτερ και όλοι οι υπόλοιποι παρουσιαστές του Alpha.

Η αγωνία των εργαζομένων

Η επόμενη μέρα από την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, βρήκε τους εργαζομένους του Alpha να αγωνιούν, καθώς το κανάλι δεν εξασφάλισε άδεια. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, θέλοντας να καθησυχάσει τους εργαζομένους του σταθμού, στον οποίο είναι ο πρόεδρος, έστειλε σε όλους το παρακάτω email.

«Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε. Δημήτρης Κοντομηνάς».

Το άρθρο Παρασκήνιο: Το τηλεφώνημα Κοντομηνά στα «μεγάλα» ονόματα του Alpha εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα