Δημοπρατήθηκε το 21ο Νηπιαγωγείο Κορυδαλλού

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του 21ου Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού επί των οδών Αισχύλου 17, Επαμεινώνδα & Θεσπιέων, αφού μετά την ένταξη του στο ΕΣΠΑ τον Αύγουστο, δημοπρατήθηκε πριν από λίγες μέρες από τον ΟΣΚ.

Το νέο Νηπιαγωγείο περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο ανάπαυσης των νηπίων, τραπεζαρία, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους και χώρους υγιεινής συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ, ενώ θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο επιφάνειας 875.14 τμ.

Την ικανοποίησή

του για την εξέλιξη του έργου εξέφρασε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία του για την προσχολική αγωγή. «Η κατασκευή του 21ου Νηπιαγωγείου εντάσσεται στο σχεδιασμό μας για την ολοκλήρωση των υποδομών στο χώρο της παιδείας. Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα, ο Δήμος Κορυδαλλού διεκδικεί και κερδίζει τα έργα που έχει ανάγκη η πόλη, χάρη στη σωστή προετοιμασία, τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα, αξιοποιώντας όλες τις πηγές χρηματοδότησης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες ξεκινά εκ νέου το έργο κατασκευής του 6ου- 8ου Δημοτικού, που είχε σταματήσει με ευθύνη του αναδόχου του έργου και επαναδημοπρατήθηκε από τον ΟΣΚ μετά από προσπάθειες της δημοτικής αρχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα