Διασυρμός για τη Μελάνια Τραμπ! Το ψέμα που την «καίει»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στα social media μία πρόσφατη… αλλαγή στο βιογραφικό της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Το πτυχίο της στην Αρχιτεκτονική και το Σχέδιο από το Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα… εξαφανίστηκε και τώρα αναγράφεται ότι η Μελάνια Τραμπ «έπαυσε τις σπουδές της για να προωθήσει την καριέρα της ως μοντέλο στο Μιλάνο και το Παρίσι».

Η «πτυχιούχος» Μελάνια

Ωστόσο, η κα Τραμπ ήταν «πτυχιούχος»

τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο όταν και έδωσε την επίμαχη ομιλία της στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Εκεί είχε, επί της ουσίας, αντιγράψει την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα το 2008 στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Independent».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ δεν διευκρινίζεται εάν η Μελάνια μετά την παύση για το μόντελινγκ ολοκλήρωσε τις σπουδές της.

Ωστόσο, ένας από τους καθηγητές της δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό NBC ότι δεν πήρε το πτυχίο αλλά στο εισαγωγικό τεστ που είχε δώσει το IQ της ήταν πολύ υψηλό.

Όταν άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για την εκπαίδευσή της η σελίδα κατέβηκε. Η Μελάνια Τράμπ τουίταρε ότι έπρεπε να διαγραφεί αυτό το βιογραφικό γιατί δεν αντιπροσωπεύει επακριβώς την επαγγελματική της πορεία, τώρα ανέβηκε πάλι με τη… μικρή αλλαγή.

Το άρθρο Διασυρμός για τη Μελάνια Τραμπ! Το ψέμα που την «καίει» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα