Διαψεύδει ο Θρύλος

Συνέντευξη στην telegraf.rs, παραχώρησε ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς, ο οποίος τόνισε πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό έως το 2016. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως από τον Πειραιά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Σέρβου, ο οποίος ζητά συγνώμη, μάλιστα, από τους οπαδούς του Ολυμπιακού επειδή είχε αγωνιστεί στην Παρτιζάν.

Αφορμή για τη συνέντευξή

του, στάθηκε το πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του Θρύλου στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. ΓΑΥΡΟΙ και Delije είναι αδελφοποιημένοι και κανείς δεν συγχωρεί το γεγονός πως ο Στοΐκοβιτς έχει παίξει στη μισητή Παρτιζάν.

«Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2014 ως τον Ιούλιο του 2106. Είναι μεγάλη η επιθυμία μου να υπερασπιστώ έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου», ανέφερε ο Σέρβος και συνέχισε σχετικά με την αντίδραση των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα.

«Μπορώ να τους καταλάβω κι όλους τους άλλους οπαδούς που δεν είναι ευχαριστημένοι. Έχω συνηθίσει σε συνθήματα και πανό εναντίον μου, αλλά δεν κοιτάω ποιο χρώμα φανέλας φοράω, αλλά να επικεντρώνομαι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μου».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε. «Με την παρουσία μου στον Εργοτέλη έδειξα ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Οι οπαδοί το Ολυμπιακού είναι από τους καλύτερους στον κόσμο και υπόσχομαι να τιμήσω τη φανέλα. Θα δώσω και την ψυχή μου στο γήπεδο».

πηγη:gavros

Keywords
Τυχαία Θέματα