Οι αλητείες του Πειραιά!

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα εκτός όσων υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό γελάει χρόνια τώρα με την διαιτητική εύνοια και την ώρα που μέχρι και τα παιδάκια τους έχουν πάρει χαμπάρι για την παράγκα που έχουν δεκαετίες τώρα στήσει αυτοί συνεχίζουν να βρίσκονται στον κόσμο τους ενώ πλέον τα όσα αναφέρονται στα ΜΜΕ από τον Πειραιά

φτάνουν ξεπερνούν τα όρια της αλητείας.

Καθημερινές είναι οι προκλήσεις όσων γράφουν δημόσια με επιθέσεις μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο κατά αθλητών και ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ημέρες συνέχισαν τις επιθέσεις τους στονΓιώργο Τζαβέλλα γράφοντας: «Μαζέψτε τον μάγκα της Τούμπας», χλευάζουν τον Ινσαουράλδε και τους υπόλοιπους παίκτες του Δικεφάλου αναφέροντας τους ως αλήτες ενώ άκουσον άκουσον, μίλησαν για το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλων. Το χειρότερο; Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα κατά της παρουσίας του Ιβαν Σαββίδη στο Καραϊσκάκη.

Κάποιοι «συμβουλεύουν» τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να… μην έρθει στον Πειραιά και χλευάζουν το γεγονός ότι ζήτησε σουίτα για να φιλοξενηθεί ο ίδιους και τα υπόλοιπα μέλη του Δικεφάλου, κάτι που συμβαίνει φυσικά σε όλες τις έδρες για όλες τις διοικήσεις των ομάδων. «Μπουγατσοκέφαλοι» που θέλουν να έρθουν στον Πειραιά, ο «Μπαοκ» και άλλοι διάφοροι χαρακτηρισμοί «τιμούν» τα δημοσιεύματα και άρθρα… δημοσιογράφων(;) !!

Eίναι προφανές το κλίμα πυο δημιουργείται αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί όποιων επεισοδίων μπορεί να συμβούν στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη.

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα