«Δεν έχω καμία πρόταση»

Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς, με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», έκανε σαφές ότι σέβεται και τιμά το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, διαψεύδοντας τη φημολογία γι απρόταση από άλλη ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην εθνική Βελγίου.

«Αυτήν τη στιγμή είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στις προπονήσεις

μου με την εθνική Βελγίου και το επερχόμενο ματς με την Αγγλία. Υπάρχει νέος προπονητής στην εθνική ομάδα ο κ. Βίλμοτς και αισθάνομαι πολύ καλά δουλεύοντας μαζί του. Στον αγώνα με το Μαυροβούνιο σκόραρα και γενικότερα ήταν ένα καλό ματς για μένα και την ομάδα. Θέλω να επαναλάβω ότι είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην Εθνική και τα όσα λέγονται για μένα και το μέλλον μου είναι απολύτως αναληθή.

Επίσης θέλω να τονίσω πως όταν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική θα ξεκουραστώ και μετά θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό για να αρχίσω προετοιμασία εν όψει της νέας χρονιάς. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο σέβομαι απόλυτα και τιμώ.

Υπάρχει αρκετή φημολογία για μένα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν κάνει καλό. και δεν είπα πουθενά ότι έχω πρόταση από κάποια ομάδα. Αυτό που προέχει είναι η ηρεμία και όχι η συνέχιση αυτής της φημολογίας. Περιμένω και εγώ, όπως όλοι να υπάρξει συνεργασία με νέο προπονητή, με τον οποίο θα δουλέψουμε στην προετοιμασία σκληρά αλλά και με ηρεμία για να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα