Δεν άντεξε το χλευασμό του άντρα της – Πήδηξε στο κενό μαζί με το παιδί

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον πιο τραγικό τρόπο σκέφτηκε η 33χρονη Anna Ozhigova για να αντιμετωπίσει τους δαίμονες που βασάνιζαν την ψυχή της.

Μετά από μία αποτυχημένη αισθητικά επέμβαση στη μύτη της ύστερα από παρότρυνση του γιατρού, ξεκίνησε ο χλευασμός από το σύζυγο της. Σε μήνυμα που είχε στείλει σε φιλικό της πρόσωπο, αναφέρει: «Ο χειρουργός με έπεισε ότι η μύτη μου δεν μου ταίριαζε. Εντυπωσιάζομαι εύκολα και με έπεισε.

Μου έλεγε ότι θα αλλάξει το σχήμα της μύτης μου μόλις ένα χιλιοστό. Δεν

μπορώ να χαμογελάσω. Τα ρουθούνια μου τώρα είναι τόσο μεγάλα σαν να ήμουν γουρούνι και κινούνται. Το χαμέγελό μου τώρα είναι διαφορετικό γιατί αφαίρεσε μύες από το πάνω χείλος και άλλαξε κάτι. Ο άντρας μου με χλευάζει όταν με βλέπει». Στο μήνυμα, η 33χρονη γράφει πως το μακιγιάζ δεν άλλαξε την αντιμετώπιση του συζύγου της, που έβρισκε ανόητη την επέμβαση της Anna.

«Έχω επίσης προβλήματα με τις εκφράσεις του προσώπου. Μου λέει ότι ήταν χαζό να κάνω το χειρουργείο. Δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιδέα ότι θα είμαι έτσι για πάντα. Έχω ένα παιδί και ζω για αυτό. Θα πάω σε ψυχολόγο«, έγραφε στο φιλικό της πρόσωπο.

Η 33χρονη δεν άντεχε την κοροϊδία από το σύζυγό της και έφτασε στο διαζύγιο με την κατάθλιψη πολύ γρήγορα να έρχεται στη ζωή της. Χωρίς συναισθηματική βοήθεια και με το φόβο πως ο Oleg Ponomarev θα πάρει την επιμέλεια του 8χρονου γιου της αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη ζωή της.

Πήρε αγκαλιά τον μικρό Gleb και βούτηξε στο κενό από το διαμέρισμα των γονιών της στην πόλη Omsk την περασμένη Πέμπτη. Η Anna και ο Gleb έπεσαν σχεδόν αγκαλιασμένοι. Το σημείωμα που άφησε η 33χρονη έγραφε «Ήθελα ευτυχία, καλοσύνη και ειρήνη για τον γιο μου. Αλλά μεγαλώνει μέσα στην οργή».

Ο εν διαστάσει σύζυγος και οι γονείς δεν ήθελαν να κάνουν καμία δήλωση. Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση.

Το άρθρο Δεν άντεξε το χλευασμό του άντρα της – Πήδηξε στο κενό μαζί με το παιδί εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα