Χαμός με τον 44χρονο με το βιονικό πέος- Οι ικεσίες των γυναικών για sex (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χαμός έχει γίνει με τον Μοχάμεντ Αμπάντ, τον 44χρονο άνδρα που έγινε διάσημος όταν καταγράφηκε ως ο πρώτος άντρας που απέκτησε βιονικό πέος. Οι γυναίκες κυριολεκτικά τον κυνηγούν, ζητώντας να δοκιμάσουν τα «προσόντα» του αφού πιστεύουν πως θα προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση.

Ο Μοχάμεντ μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που του «στέρησε» το πέος στα έξι του χρόνια, είχε μια δύσκολη ζωή. Από το 2012 ο Μοχάμεντ υπεβλήθη σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στο Λονδίνο για να αποκτήσει βιονικό πέος από μόσχευμα που πήραν οι γιατροί από το μπράτσο του.

Στην πρώτη του σεξουαλική επαφή με μία ιερόδουλη, ο 44χρονος διαπίστωσε πως το 20 εκατοστών πέος του ήταν επίσης πρόβλημα και προχώρησε σε σμίκρυνση.

«Ήθελα να προχωρήσω με κάποια, η οποία θα με δεχόταν όπως είμαι. Ήταν υπέροχα. Μόλις τελειώσαμε, είχα ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου», είχε δηλώσει για την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.

Τώρα, ο Μοχάμεντ έχει να αντιμετωπίσει το κυνήγι των γυναικών, με τον ίδιο να λέει πως περισσότερες από 50 του έχουν ζητήσει τους τελευταίους μήνες να κάνουν σεξ μαζί του.

Ο 44χρονος όμως αρνείται γιατί ο φόρτος εργασίας δεν του αφήνει χρόνο για απολαύσεις. Η απαιτητική δουλειά του, όπως είπε, τον κουράζει αρκετά για να έχει διάθεση για σεξουαλική επαφή.

Μιλώντας στη Daily Star, ο Μοχάμεντ είπε: «Δέχομαι πολλά μηνύματα από γυναίκες μέσω διαδικτύου που με ρωτάνε αν θέλω να κάνω σεξ μαζί τους. Έχουν ακούσει για το βιονικό μου πέος και θέλουν να το δοκιμάσουν πιστεύοντας ότι μπορώ να αποδίδω για ώρες στο κρεβάτι»

Δείτε το video:

Το άρθρο Χαμός με τον 44χρονο με το βιονικό πέος- Οι ικεσίες των γυναικών για sex (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα