Τούρκος «κατάσκοπος» στην Ελλάδα – Πώς παρακολουθεί τα πάντα ο Ερντογάν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τουρκικό «μάτι» θα κατασκοπεύει από σήμερα το απόγευμα την Ελλάδα αλλά και όλες τις χώρες που επιθυμεί ο πρόεδρος και η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας. Πρόκειται για τον κατασκοπευτικό δορυφόρο της γειτονικής χώρας που ονομάζεται Gokturk-1 και αναλαμβάνει δράση με αποτέλεσμα να μπορεί να στέλνει τις πιο κατατοπιστικές φωτογραφίες που είχε ποτέ στη διάθεσή της η τουρκική πολεμική αεροπορία.

Μεγάλες οι

δυνατότητες του τουρκικού δορυφόρου

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι ο δορυφόρος της Άγκυρας είναι εξοπλισμένος με όλα τα τεχνολογικά «καλούδια» γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες», δύναται να τραβήξει και να στείλει φωτογραφίες με διαφορά μόλις ενός μέτρου. Η ευκρίνεια, δηλαδή, των πληροφοριών του είναι… ανησυχητική.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, η τουρκική πολεμική αεροπορία θα λαμβάνει από τον δορυφόρο περίπου 60.000 φωτογραφίες ανά έτος κάνοντας τον Ταγίπ Ερντογάν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο δορυφόρος-κατάσκοπος διαθέτει την τεχνολογική υποδομή για να πραγματοποιήσει μια ολόκληρη περιστροφή της γης σε μιάμιση ώρα. Εν ολίγοις, οι Τούρκοι στρατιωτικοί θα έχουν συνεχώς ανανεωμένο φωτογραφικό υλικό στα χέρια τους με πολύτιμες πληροφορίες για τις κινήσεις π.χ των ενόπλων δυνάμεων άλλων χωρών σε καθημερινό επίπεδο.

Το επίσημο πρόγραμμα προβλέπει ότι το «μάτι» της Άγκυρας εκτοξεύεται σήμερα το απόγευμα από τη γαλλική Γουιάνα.

Το άρθρο Τούρκος «κατάσκοπος» στην Ελλάδα – Πώς παρακολουθεί τα πάντα ο Ερντογάν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα