Μπακασέτας: Σάλος στην Τουρκία με σχόλιο δημοσιογράφου για τον τραυματισμό και τη σύντροφο του

Κατακραυγή στην Τουρκία προς τον 75χρονο τηλεσχολιαστή, Κεμάλ Μπιλγκίν, ο οποίος άφησε αιχμές για τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα πιάνοντας στο στόμα του τη σύντροφό του, με δεκάδες τηλεθεατές να ζητούν την άμεση απόλυσή του! Ο Τούρκος σχολιαστής αθλητικής εκπομπής «χρεώνει» στην σύντροφο του Τάσου Μπακασέτα τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Συγκεκριμένα, ο σχολιαστής του ΑSpor, Κεμάλ Μπιλγκίν αναφέρθηκε σε ένα ταξίδι, το οποίο είχε κάνει ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μαζί με την σύντροφό του στην πόλη Ουζουνγκόλ που βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της Τραπεζούντας.

Ένα γεγονός που κατάφερε να το συνδέσει προκλητικά με τον τραυματισμό που υπέστη ο 28χρονος μεσοεπιθετικός και θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Oyuncumuz BAKASETAS'ın İzinli gününde NİŞANLISI ile gittiği gezi için bir spor kanalında söylenenleri dinlerken ben UTANDIM!

Kendi kirli fantazi dünyasının ürünü ithamların sahibi Kemal belgin'i kınıyor, TV kanalını da oyuncudan özür dilemeye davet ediyorum.

İğrençsiniz! pic.twitter.com/00HzdbOQUJ

Aziz Sancak (@azizsancak) November 10, 2021

«Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει; Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες.

Είπα στον Ομέρ Ουρουντούλ: “Ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό”. Μου απάντησε: ‘Μην το λες’ και του είπα: “Θα δούμε” και έγινε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπελγκίν, προκαλώντας αντιδράσεις από φιλάθλους όχι μόνο της Τράμπζονσπορ, οι οποίοι κατέκλυσαν τα social media ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του από την εκπομπή, αλλά και την απόλυσή του από το κανάλι!

Değerli Turkuvaz medya ve A Spor'a bir sorumuz olacaktır. Geçen sezon Konyaspor maçında darbeden dolayı sakatlanan Abdülkadir Ömür'e alay ederek propaganda yapan yorumcu geçtiğimiz gün bu seferde darbeye bağlı sakatlık yaşayan Tasos Bakasetas'ın sakatlığını saha dışına çekmeye+ pic.twitter.com/QW2hxxEx14

— HIRÇIN FIRTINA ﺦ (@hircinfirtina61) November 10, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα