Γείτονας Ολλανδής δημοσιογράφου: Οι Πακιστανοί “υπηρέτες” και τα σκυλιά

Την δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενη σε επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών, «καρφώνει» ο δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος όπως λέει σε ανάρτησή του είναι γείτονάς της.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Είδα το περιστατικό με την Ολλανδή δημοσιογράφο, μόνιμο κάτοικο Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια και τον Μητσοτάκη.
Χρόνια γειτόνισσα μου, με δυο σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της. Πλακώθηκα

μαζί της άπειρες φορές από το 2010 στην ηρωική πλατεία Αυδή.
Συνεπώς λέω: Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου!
Και πάω να φτιάξω τσάι!»

Η Μπέγκελ δημοσιεύει στα social media συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της στο νησί, αλλά και από το εσωτερικό του σπιτιού της. Στις φωτογραφίες πρωταγωνιστούν κατά κύριο λόγο τα δύο σκυλιά της.

Ja hondengenot! Zie: pic.twitter.com/SBLy9MlV0p

— Ingeborg Beugel (@IBeugel) October 28, 2021

pic.twitter.com/mJwu7CYwP6

— Ingeborg Beugel (@IBeugel) September 13, 2021

Η σύλληψη της Ολλανδής δημοσιογράφου

Η 61χρονη ανταποκρίτρια είχε συλληφθεί στις 13 Ιουνίου 2021 με την κατηγορία ότι «διευκόλυνε την παράνομη διαμονή αλλοδαπού στην Ελλάδα» και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της, στην Ύδρα.

Τότε -σύμφωνα με τον Guardian- η ίδια ανέφερε ότι συνελήφθη μετά από καταγγελίες ντόπιων που ειδοποίησαν την αστυνομία για την παρουσία ενός 23χρονου από το Αφγανιστάν στο σπίτι της.

«Με κράτησαν σαν να ήμουν κάποιο είδος θανατηφόρου τρομοκράτη. Δεν με άφησαν ούτε να πάω σπίτι για να πάρω τα χάπια και το αποσμητικό μου», είχε δηλώσει τότε η Μπέγκελ, ισχυριζόμενη ότι η αρχική αίτηση ασύλου στην Ελλάδα από τον 23χρονο απορρίφθηκε λόγω μεταφραστικών προβλημάτων στη συνέντευξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα