Άρτα δολοφονία: Ανείπωτη τραγωδία στο Αστροχώρι

Μια ανείπωτη τραγωδία, που γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο Αστροχώρι της Άρτας, έχει παγώσει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία, 64χρονος πρώην αστυνομικός, μετά από λογομαχία, πυροβόλησε και σκότωσε 62χρονο συγγενή του, πατέρα τριών παιδιών, για κτηματικές διαφορές! Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της αστυνομίας, μαρτυρίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στις 6 το απόγευμα, όταν δράστης και θύμα συναντήθηκαν τυχαία, στο δρόμο Αστροχωρίου- Μεσοπύργου, ενώ επέβαιναν στα αυτοκίνητά τους.

Άγνωστο ακόμη υπό ποιες συνθήκες, οι δύο συγγενείς κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Στο όχημα του άτυχου θύματος, έμειναν κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέλη της οικογένειάς του που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και στάθηκαν μάρτυρες της τραγωδίας. Πριν προλάβουν να βγουν από το αυτοκίνητο άκουσα απανωτούς πυροβολισμούς, τρεις στον αριθμό. Αλλόφρονες βγήκαν έξω και είδαν τον άνθρωπό τους λαβωμένο βαριά από τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου και τον δράστη να μπαίνει στο αυτοκίνητο κρατώντας το όπλο και να εξαφανίζεται από τον τόπο του εγκλήματος.

Κάτοικος ενημέρωσε την Αστυνομία

Ακολούθησε πανδαιμόνιο στο χωριό, το Αστροχώρι, και ένας κάτοικος ενημέρωσε την Αστυνομία για το φρικτό έγκλημα, που στέρησε τον πατέρα από τα τρία παιδιά του. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και με τις πρώτες πληροφορίες αργά τη νύχτα εντόπισε και συνέλαβε τον 64χρονο δράστη, κατά μία πληροφορία, στο σπίτι του. Μέλημα των αστυνομικών ήταν να κατάσχουν το όπλο του εγκλήματος ,καθώς αποτελεί ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία της εγκληματικής ενέργειας. Ο δράστης, έλεγε ότι το πέταξε κάποια στιγμή έξω από το αυτοκίνητο και οι έρευνες συνεχίζονταν για αρκετή ώρα προκειμένου να βρεθεί και να παραδοθεί στον εισαγγελέα.

Δικογραφία για ανθρωποκτονία

Ενώ η κατάσταση στο Αστροχώρι είναι τεταμένη, σε βάρος του δράστη σχηματιζόταν δικογραφία με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Άρτας, ενώ αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία για το πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα που κατέληξαν στο έγκλημα με θύμα τον πατέρα των τριών παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα