Απογοήτευση Μίτσελ παρά τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν –πραγματοποιώντας… «αγγαρεία»– με σκορ 2-0, παίρνοντας τη πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Μίτσελ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Ήμασταν αργοί, καθόλου συγκεντρωμένοι. Δεν αρμόζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού σε αυτή την ομάδα. Δεν ήταν πρόβλημα όλης της ομάδας, υπήρχαν 3-4 παίκτες που πήγαν καλά,

αλλά γενικά θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία στην ομάδα. Είμαι εναντίον του συμβιβασμού, δεν μου αρέσει να παίζουμε επαναπαυμένοι. Δεν αρμόζει ούτε στην ομάδα ούτε για τον κόσμο της. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος».

»Έχουμε αντιμετωπίσει και καλύτερες άμυνες από τη σημερινή του ΠΑΣ. Έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη ένταση και επιθετικότητα. Άλλο πράγμα είναι να έχεις υπομονή στο παιχνίδι σου. Εμείς σήμερα καθόμασταν, δεν είμαστε κινητικοί και οργανωμένοι. Στα ημιτελικά θέλω να παίξουμε πολύ καλύτερα και στα δύο ματς, γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Επίσης πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα ημιτελικά είναι πριν από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι.»

Η… αγγαρεία

Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, ο Ολυμπιακός, με τέρματα των Μανιάτη και Αμπντούν, νίκησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και χάρη και στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (είχε επικρατήσει με 1-0) πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον Πανθρακικό.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο (61' Φουστέρ), Παπάζογλου (76' Ντιακιτέ), Μήτρογλου, Κοντρέρας, Βλαχοδήμος (61' Φετφατζίδης), Χολέμπας, Σιόβας, Αμπντούν.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ (68' Μιχαήλ), Ντε Βινσέντι (68' Πάντος), Βίλα, Κεϊτά, Ρουμπουλάκου, Νικλητσιώτης, Κολοβέτσιος, Μπέριος (79' Κοροβέσης), Αυγενικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα