Ο Αρχιεπίσκοπος αναδιοργάνωσε το επιτελείο του στη νεότητα

Αναδιοργάνωση στον ευαίσθητο τομέα της νεότητας, επεχείρησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος ο οποίος μολονότι διακρίνεται για τον μετριοπαθή λόγο του και τις μετρημένες δηλώσεις του εντούτοις όλα δείχνουν οτι ανησυχεί για όλα! σε Με απόφασή του λοιπόν,τοποθέτησε σε,παλαιές και νέες θέσεις πρόσωπα νέα κληρικών της Αρχιεπισκοπής αλλά και πρόσωπα που επανήλθαν, σε υπηρεσίες της Αρχιεπισκοπής.
Αναλυτικότερα με την απόφαση αυτή του Αρχιεπισκόπου,

το γραφείο Νεότητας της Αρχιεπισκοπής αναλαμβάνει εκ νέου ο Αρχιμ. Συμεών Βενετσιάνος, προϊστάμενος του ιερού ναού Φανερωμένης Χολαργού.Ο π.Συμεών είναι ένας πολύ αξιόλογος κληρικός της Αρχιεπισκοπής!Είναι πνευματικό ανάστημα του Γέροντα Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλινίκου και διετέλεσε και Πρωτοσύγκελος της Ι.Μητρόπολης Πειραιώς,αφήνοντας πίσω του μάλιστα ένα πολύ σπουδαίο και σημαντικό έργο.Επίσης διετέλεσε στενός συνεργάτης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου,τόσο στο Βόλο όσο και αργότερα στην Αθήνα.Ο π.Συμεών είναι ένας πολυτάλαντος και ευρηματικός κληρικός και είναι βέβαιο οτι επί των ημερών του ο τομέας της νεότητας θα ζήσει μεγάλες στιγμές.
Ο π.Συμεών διαδέχεται στο πόστο αυτό τον Πρωτ. Αντώνιο Καλλιγέρη,, εφημέριος ιερού ναού Αγίας Φιλοθέης ομωνύμου Δήμου, ο οποίος αναλαμβάνει Διευθυντής σε μια νέα υπηρεσία της Αρχιεπισκοπής, στον τομέα Ποιμαντικής και Οικογένειας.

Ακόμα, το ίδρυμα «Διακονία», αναλαμβάνει ο Αρχιμ. Χρύσανθος Παπαποστόλου, εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Χαλανδρίου.

Οι τρείς παραπάνω,νέοι επιτελείς της Αρχιεπισκοπής στον ευαίσθητο τομέα της νεότητας,, είχαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, επί τη ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων τους , παίρνοντας οδηγίες για τον βηματισμό τους!

Keywords
Αναζητήσεις
xrisanthoa pappapostolou iereas, χρυσανθος παπαποστολου
Τυχαία Θέματα