Απίστευτο περιστατικό! 55χρονος αφόδευσε μέσα σε λεωφορείο στην Πάτρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όσοι επιβάτες βρίσκονταν στο αστικό λεωφορείο της Πάτρας από τα Σύνορα προς την Πλάζ, τους έμεινε αξέχαστο αυτό το δρομολόγιο καθώς επικράτησε πανδαιμόνιο.

Το περιστατικό εκτυλίχτηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης

Από την στιγμή της επιβίβασής του 55χρονου στο λεωφορείο όλα έδειχναν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς η εικόνα του παρέπεμπε σε άτομο το οποίο δεν είχε τον έλεγχο των όσων έλεγε, ενώ οι κινήσεις του πρόδιδαν πως είχε κάνει χρήση ουσιών ή κατανάλωση αλκοόλ.

Οι υποψίες έμελλε να επαληθευτούν με τον ποιο … άσχημο

τρόπο για τους επιβάτες και τον οδηγό του λεωφορείου, καθώς λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του άρχισε να υπάρχει … έντονη δυσοσμία.

Η πηγή προέλευσης της μυρωδιάς ήταν από το σημείο που καθόταν ο 55χρονος ο οποίος είχε αφοδεύσει.

Μέσα στο λεωφορείο επικράτησε πανικός με τους επιβάτες που είχαν την… ατυχία να κάθονται σε θέσεις κοντά στο «δράστη» να απομακρύνονται άρον άρον από το σημείο και τους υπόλοιπους να ψάχνουν τρόπο να αναπνεύσουν καθαρό αέρα.

Αφόρητη κατάσταση

Παρόλο που ο οδηγός άνοιξε ακόμα και τις πόρτες, η κατάσταση ήταν αφόρητη και το ταξίδι μέχρι την πλαζ για όσους άντεξαν και δεν κατέβηκαν πριν φτάσουν στον προορισμό τους, έμοιαζε με Οδύσσεια.

Ο οδηγός απολύμανση στο λεωφορείο

Η άφιξη του αστικού στο τέρμα ήταν λύτρωση για τους επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός για να καθαρίσει το σημείο όπου αφόδευσε ο επιβάτης χρειάστηκε να επιστρατεύσει καθαριστικά και στη συνέχεια να απολυμάνει το λεωφορείο. Μάλιστα ο 55χρονος έδειχνε να μην καταλαβαίνει καν τι είχε κάνει καθώς ήταν στον … κόσμο του.

Το άρθρο Απίστευτο περιστατικό! 55χρονος αφόδευσε μέσα σε λεωφορείο στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα