Χάνει τον έλεγχο ο Μαδούρο! Τον κυνήγησαν διαδηλωτές με κατσαρόλες (Βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι αρχές της Βενεζουέλας συνέλαβαν τουλάχιστον 30 ανθρώπους στην νήσο Μαργαρίτα καθώς αποδοκίμασαν τον πρόεδρο Νίκολας Μαδούρο.

Τον καταδίωξαν με τις κατσαρόλες στα χέρια και τράπηκε σε φυγή

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πραγματοποιούσε μία επίσκεψη ρουτίνας, όταν ένα πλήθος εξαγριωμένων πολιτών τον εντόπισε και άρχισε να τον καταδιώκει. Όπως μεταδίδουν οι New York Times,

οι διώκτες του προέδρου κρατούσαν κατσαρόλες στα χέρια, τις χτυπούσαν και φώναζαν «Πεινάμε!». Τελικά μετά από λίγο, ο πρόεδρος τράπηκε σε φυγή με τη βοήθεια της ασφάλειάς του, για να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση.

Συλλήψεις από τις μυστικές υπηρεσίες για τους εξαγριωμένους… κατσαρολάκηδες!

Έπειτα την άτακτη αποχώρηση του Μαδούρο, έκαναν την εμφάνιση τους μέλη των μυστικών υπηρεσιών και συνέλαβαν 30 άτομα.

«Αυτή την στιγμή, περισσότερο από 30 άνθρωποι κρατούνται… ως αποτέλεσμα του περιστατικού στην Βίλα Ρόσα», ανέφερε με ανάρτηση του στο Twitter ο Αλφρέντο Ρομέρο, μέλος της οργάνωσης για την προάσπιση των δικαιωμάτων, Penal Forum

Χαμός στα social media χρηστών της Βενεζουέλας

Σκηνές από το περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αναπαράγονται στα social media χρηστών της Βενεζουέλας, συνοδεία σχολίων που κατηγορούν τον πρόεδρο για την έλλειψη τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στη χώρα που ολισθαίνει συνεχώς.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Χάνει τον έλεγχο ο Μαδούρο! Τον κυνήγησαν διαδηλωτές με κατσαρόλες (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα