Τηλεοπτικές άδειες: Η συνέχεια θα δοθεί … στα δικαστήρια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η «ψυχοφθόρα» διαδικασία της πλειοδοσίας μπορεί να έφτασε στο τέλος της, τα «απόνερα» της όμως έχουν ταρακουνήσει …για τα καλά τους εργαζόμενους και τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις .

Η τελική απόφαση βρίσκεται στα χέρια του Νίκου Παππά

Μπορεί οι νέοι καναλάρχες να «πόνταραν» μεγάλα ποσά στο τραπέζι της αδειοδότησης, όμως, η απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμη υπογεγραμμένη από τον γενικό γραμματέα ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσο. Έτσι βρίσκονται όλοι σε «αναμμένα κάρβουνα» και περιμένουν και την απόφαση του Νίκου Παππά.

Οι

κομμένοι ελπίζουν … στην ανατροπή

Πριν από την τελική λήξη της αδειοδότησης, θα εξετασθεί το πόθεν έσχες, για να φανεί από που προέρχονται τα ιλιγγιώδη ποσά τα οποία «πόνταραν». Όποιοι δεν μπορέσουν να τα δικαιολογήσουν, θα κοπούν και ο πρώτος επιλαχών θα πάρει την θέση τους.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Κολογρίτσα από όλους

Κατά του Καλογίτσα έχουν στραφεί όλοι οι υποψήφιοι αφού κατέθεσε ληξιπρόθεσμα την εγγυητική επιστολή των 3 εκατ. ευρώ. Τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της υποψηφιότητας του θα εκδικαστούν στις 16 Σεπτεμβρίου.

Υποψήφιο … για το πρώτο … «μαύρο» το Mega

Την προηγούμενη εβδομάδα οι τράπεζες σκλήρυναν την στάση τους απέναντι στο κανάλι καθώς μπλόκαραν ακόμη και την εκταμίευση 500 ευρών. Όπως φαίνεται το «μαύρο» στο Mega είναι προ των πυλών.

Όπως διεμήνυσε υψηλόβαθμο στέλεχος του Mega, οι κινήσεις αυτές είναι σαφές δείγμα ότι οι τράπεζες βρίσκονται ένα βήμα πριν από την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και την κατάσχεση του σήματος, της ταινιοθήκης και όλων των περιουσιακών στοιχείων του σταθμού. Μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να οδηγήσει σε ασφυξία και εντέλει να πέσει μαύρο στο ιστορικό κανάλι.

Οι 480 εργαζόμενοι, για τους οποίους απαιτούνται 15 εκατ. ευρώ για δεδουλευμένα 4 μηνών και αποζημιώσεις , είναι αντιμέτωποι με την ανεργία αλλά στους λογαριασμούς του σταθμού οι τράπεζες έχουν δεσμεύσει 30 εκατ. ευρώ και πρόσφατα πήραν άλλα 5 για την εξυπηρέτηση δανείου.

Στα «κάγκελα» Star και Alpha

Πάντως, Star και Alpha δεν εγκαταλείπουν έτσι εύκολα τα όπλα. Όπως φαίνεται θα εξαντλήσουν κάθε νομική οδό για να αντισταθούν στο «μαύρο». Οι δυο σταθμοί εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη συνταγματικότητα ή μη του διαγωνισμού που αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου.

Το άρθρο Τηλεοπτικές άδειες: Η συνέχεια θα δοθεί … στα δικαστήρια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα