Απειλεί ο Τραμπ- «Γαβγίζει», λέει η Βόρεια Κορέα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με μπόλικη ειρωνεία και δεδομένη την πεποίθηση πως μπορεί να καταστρέψει όποτε το θελήσει τις ΗΠΑ, σχολιάζει η Βόρεια Κορέα τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και η Β. Κορέα

τον χαρακτήρισε απλώς ένα «σκυλί που γαβγίζει».

«Όσα ακούσαμε ήταν σαν τον ήχο που κάνει ένα σκυλί που γαβγίζει» σχολίασε συγκεκριμένα ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ Χο δείχνοντας να αδιαφορεί για την ευθεία απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι «ίσως χρειαστεί να καταστρέψουμε ολοσχερώς τη Βόρεια Κορέα».

«Υπάρχει ένα ρητό που λέει «ακόμα και όταν ένα σκυλί γαβγίζει, η παρέλαση συνεχίζεται» είπε συγκεκριμένα ο Χο σε δημοσιογράφους.

«Αν σκέφτεται ότι μπορεί να μας προκαλέσει έκπληξη με τους ήχους γαβγίσματος που κάνει τότε είναι ξεκάθαρο ότι ονειρεύεται» συμπλήρωσε ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την απειλή της Βόρειας Κορέας και για άλλα «καθεστώτα-παρίες» που προστατεύουν τρομοκράτες.

Όπως είπε, ο Rocket Man- το ψευδώνυμο που έχει δώσει στον Κιμ- βρίσκεται σε αποστολή αυτοκτονίας για τον ίδιο και το καθεστώς του.

Έκανε μάλιστα σαφές πως εάν χρειαστεί να υπερασπιστούν οι ΗΠΑ τα εδάφη τους ή τα εδάφη των συμμάχων τους τότε η χώρα του δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να «καταστρέψει ολοσχερώς» τον εχθρό.

Το άρθρο Απειλεί ο Τραμπ- «Γαβγίζει», λέει η Βόρεια Κορέα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα