Αντόνιο Μπαντέρας κορονοϊός: “Αξέχαστα” γενέθλια

Αντόνιο Μπαντέρας κορονοϊός: Ο Antonio Banderas, ο οποίος πριν από τέσσερα περίπου χρόνια νοσηλεύτηκε για καρδιακό επεισόδιο, αποκάλυψε μέσω Twitter την νέα περιπέτεια της υγείας του, η οποία τον υποχρεώνει να γιορτάσει τα γενέθλιά του σε αυστηρή απομόνωση, μόνο με την αγαπημένη του Nicole Kimpel. Κι αυτό, γιατί βρέθηκε

θετικός στον Covid! Χωρίς να διευκρινίζει που βρίσκεται -διατηρεί σπίτια στην Αγγλία, την Ισπανία και τις Η.Π.Α., ο ηθοποιός διαβεβαιώνει τους θαυμαστές του ότι η υγεία του δεν κινδυνεύει. «Θα ήθελα να ξέρετε ότι νιώθω καλά, λίγο πιο κουρασμένος απ’ ό,τι συνήθως, όμως είμαι σίγουρος ότι, ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών θα συνέλθω σύντομα από τον ιό που έχει επηρεάσει ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη».

Ο Antonio Banderas δεν είναι ο πρώτος ανάμεσα στους σταρ του Χόλιγουντ που «υποκύπτει» στον ιό. Πριν από αυτόν νόσησαν ο Tom Hanks και η γυναίκα του Rita Wilson, ο Idris Elba, η Marianne Faithfull, η Olga Kurylenko και ο Mel Gibson. Όμως, η ανακοίνωση της δικής του ασθένειας συμπίπτει με μια νέα έξαρση των κρουσμάτων σε όλο τον κόσμο και στην πατρίδα του Ισπανία, ειδικότερα δε στην περιοχή της Μάλαγα στον μεσογειακό  νότο της Ισπανίας, από όπου κατάγεται.

Δείτε ακόμη“Πάρτε το σοβαρά” – Η Αλίσα Μιλάνο δείχνει τα μαλλιά της μετά τη μάχη με τον Covid
Keywords
Τυχαία Θέματα