Ανοιχτό άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη το ενδεχόμενο σαμποτάζ-«Καρφιά» για τον Αντώνη Σαμαρά (VIDEO)

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, την περασμένη Κυριακή, να έγινε σαμποτάζ κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως μπορεί να παρενέβησαν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega,

μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία. Παρά τις ερωτήσεις που δέχτηκε όμως, δεν έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία και τόνισε πως τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν θα επιτρέψουν σε κανένα συμφέρον πολιτικό και οικονομικό να προσπαθήσει να αποφασίσει για τα εσωτερικά της θέματα.

Δεν απέκλεισε μάλιστα το σύστημα την Κυριακή να έπεσε σκοπίμως και επικαλέστηκε την εμπειρία της το 2009 όταν εκείνη ήταν υποψήφια απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά…αφήνοντας τουλάχιστον να εννοηθεί, ότι το αποτέλεσμα τότε της ίδιας εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας ήταν προϊόν νοθείας και τόνισε πως «τις 4 ώρες που είχε πέσει τότε το σύστημα έγιναν πράματα και θάματα»!

Η Ντόρα Μπακογιάννη για τις εσωτερικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία δήλωσε επίσης πως είναι αντίθετη με την παραίτηση Μεϊμαράκη και πως έπρεπε να παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα