Αγγελική Ηλιάδη… Γιατί να το κρύβουμε άλλωστε;

Από την Άννα Τσιάλτα

Για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου μίλησε για πρώτη φορά η Αγγελική Ηλιάδη, ενώ δίνει και την απάντησή της στον χαρακτηρισμό «ψεύτρα» του Γιώργου Λιάγκα, που την κατηγόρησε ότι δεν είχε παραδεχτεί ως καλεσμένη του «Πρωινού mou» ότι είναι ερωτευμένη.

«Άκυρος ο χαρακτηρισμός του Γιώργου. Να σου θυμίσω τι με είχε ρωτήσει ακριβώς; Αν είμαι ερωτευμένη στην Ιταλία. Και η απάντησή μου; Ότι δεν είμαι ερωτευμένη και ότι δεν σχολιάζω ποτέ ό,τι λέγεται

και γράφεται», απάντησε.

«Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν δύο ανθρώπους που σίγουρα μπορούν να κάνουν πολύ καλή παρέα. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω τίποτα παραπάνω και δεν με αφορά τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Ο κάθε άνθρωπος ζει τη ζωή του για τον ίδιο και όχι για τους άλλους. Αυτό τουλάχιστον στη δική μου τη ζωή είναι νόμος», είπε σχετικά με τη σχέση της.

Για την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο πάρτι της Γωγώς Μαστροκώστα είπε: «Είναι φυσιολογικό πλέον. Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε από τη στιγμή που μας έχουν φωτογραφίσει μαζί. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή! Αισθάνομαι πολύ ισορροπημένη, γιατί κάνω αυτό που νιώθω, χωρίς να καταπιέζομαι».

Τέλος αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει και διόλου δεν την απασχολεί. «Η ηλικία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον χαρακτήρα και την ωριμότητα ενός ανθρώπου. Μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους που ήταν αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και είχαν μυαλό 15χρονου», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα