Ανεξ. Έλληνες: Οι πολίτες ζητούν εξεταστική για το μνημόνιο

Σημαντική είναι η προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο Σύνταγμα, προκειμένου να κινηθούν διαδικασίες για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή, αναφορικά με τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στο μνημόνιο.  

Σύμφωνα με την κ. Κατσιροπούλου Ελευθερία – υποψήφια στις πρόσφατες εκλογές

στην Α' Αθηνών, η οποία μίλησε στην «Αττική freepress» –, καθημερινά οι πολίτες πλησιάζουν το περίπτερο είτε για να συμμετάσχουν με την υπογραφή τους στη δράση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είτε για να κάνουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους: «Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Οι πολίτες έρχονται και υπογράφουν, καθώς θέλουν και αυτοί να γίνει επιτέλους πραγματικότητα η εξεταστική», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Κατσιροπούλου και συμπλήρωσε:

«Οι πολίτες μάς λένε πως πρέπει να γίνει άμεσα η εξεταστική. Είναι η μόνη παρατήρηση που μας κάνουν: να γίνει άμεσα και να γίνει σωστά».

Το περίπτερο στην πλατεία Συντάγματος δεν είναι το μόνο: σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν στήσει, από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, ανάλογα περίπτερα, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν και να βάλουν τη δική τους υπογραφή, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Οι υπογραφές – πρώτη εκ των οποίων ήταν αυτή του αρχηγού τού κόμματος, Πάνου Καμμένου – θα παραδοθούν εν συνεχεία στον Πρόεδρο της δημοκρατίας με το σχετικό αίτημα. Ο κ. Καμμένος είχε αποστείλει στους βουλευτές 299 επιστολές (πλην δηλαδή του Γεωργίου Παπανδρέου), ζητώντας τους να στηρίξουν το αίτημά του.

Επιπλέον, η κ. Κατσιροπούλου τόνισε πως οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα προχωρήσουν και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, καθώς πολλά από τα προβλήματα των πολιτών παραμένουν άλυτα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα