Απειλεί παίκτες και προπονητή, με «ριζικές αλλαγές», η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Σε ανακοίνωση που προδιαγράφει μεγάλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, προέβη η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του κάνουν λόγο για «βαθιά και χρόνια κρίση» και υπόσχονται «βαθιές και ριζικές αλλαγές» στον Παναθηναϊκό.

Όπως φαίνεται, το καμπανάκι χτυπάει για τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας (από τους οποίους η ΠΑΕ περιμένει πολύ περισσότερα) αλλά και για τον προπονητή Φερέιρα, η θέση του οποίου δείχνει επισφαλής παρά την (προφορική) στήριξη που του

προσφέρει ο Γ. Αλαφούζος τον τελευταίο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αναφέρει τα εξής:

«Ο Παναθηναϊκός μας βιώνει μια βαθιά και χρόνια κρίση από την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε πιο δυνατοί. Η ομάδα θα γυρίσει γρήγορα στο δρόμο των επιτυχιών. Εμείς, οι εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου, δηλαδή των οπαδών του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, είμαστε υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε το επιχειρηματικό και ποδοσφαιρικό μέλλον του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν βαθιές και ριζικές διοικητικές τομές στην ομάδα και την ΠΑΕ γενικότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα