Αλ. Τσίπρας: «Τρεις κάλπες, αλλά μία επιλογή»

Στην Πάτρα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μίλησε σε εκδήλωση που οργάνωσε στην Αγορά Αργύρη η αυτοδιοικητική παράταξη «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» που έχει ως επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σπαρτινό.

Ο κ. Τσίπρας,

μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές και απευθυνόμενους προς τους συγκεντρωμένους, τόνισε ότι το δίλημμα είναι «ή με τα σχέδια του κ. Σαμαρά που υπονομεύουν τη δημοκρατία και καταστρέφουν την κοινωνία, ή με την Αριστερά και τη δημοκρατία, για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου». Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, ο κ. Τσίπρας «με δυο λόγια το δίλημμα είναι ή με την εκτροπή του μνημονίου ή με την ανατροπή που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης, όπως ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «έχουμε μπροστά μας τρεις κάλπες, αλλά μία επιλογή να νικήσουμε για τη ζωή μας, για το μέλλον μας, για τη χώρα, για την πόλη μας».

Ο Α. Τσίπρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις χθεσινές διαδικασίες στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των υποψηφίων ευρωβουλευτών, τονίζοντας ότι «εμείς εκφράζουμε ελεύθερα και δημοκρατικά τις απόψεις και μέσα από τη διαφορετικότητα των απόψεων που κατατίθενται σε ένα βουλευόμενο Σώμα, όπως είναι η Κεντρική Επιτροπή, δηλώνουμε την πίστη μας στην ενότητα».
Στις 8.00 το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Αγρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα