Ακρωτηριασμός και δολοφονία για μια παρτίδα σκάκι…

Αυτή και αν είναι μια είδηση που σοκάρει και σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε πολιτισμένη χώρα! Ένας 34χρονςο Ιταλός στο Δουβλίνο σκότωσε και ακρωτηρίασε τον 39χρονο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που νοίκιαζε, όχι για το ενοίκιο, αλλά για μια παρτίδα σκάκι!

Ο 34χρονος Σαβέριο Μπελάντε που κατάγεται από το Παλέρμο της Σικελίας και εργαζόταν στην Ιρλανδία ομολόγησε ότι σκότωσε τον 39χρονο Τομ Ο Γκόρμαν, ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζε. Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε ακρωτηριασμένο στην οικία του, στο προάστιο Κάσλνοκ, στο

βόρειο τμήμα της ιρλανδικής πρωτεύουσας. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο κεφάλι με βαράκι.

Τις αρχές φέρεται να τις ειδοποίησε ο ίδιος ο δράστης, τηλεφωνώντας στα επείγοντα την Κυριακή. Εκτιμάται ότι η φρικτή δολοφονία συνέβη στις 11 ή στις 12 Ιανουαρίου. Ο 34χρονος θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ εκτιμάται ότι η αφορμή για το ειδεχθές έγκλημα ήταν ένας καβγάς για μια παρτίδα σκάκι.

Αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο ένας πνεύμονας είχε αφαιρεθεί και δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται, ενώ υπάρχουν υποψίες πως ίσως τον πνεύμονα να έχει φάει ο 34χρονος Μπελάντε!

Keywords
Τυχαία Θέματα