Αιφνιδιαστικός έλεγχος του Σεΐχη του Ντουμπάι σε δημόσια υπηρεσία (video & photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια αιφνιδιαστική επιθεώρηση στα γραφεία δημόσιας διοίκησης του κυβερνήτη του Ντουμπάι, δείχνουν τον Σεΐχη Μοχάμεντ να στέκεται αμήχανα μπροστά στα… άδεια γραφεία των υψηλόβαθμων αξιωματούχων.

Την Κυριακή το πρωί, ο Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια πρωινή επιθεώρηση σε διάφορες υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης, γράφει η εφημερίδα Gulf News. Η Κυριακή θεωρείται κανονική εργάσιμη

ημέρα στο εμιράτο, και η Gulf News αναφέρει πως ο Σεΐχης ξεκίνησε την περιοδεία – έκπληξη στις 7.30 το πρωί, περιμένοντας να βρει τους ανώτερους υπαλλήλους στα γραφεία τους.

Με ολύμπια ψυχραιμία ο Σεΐχης περιφερόταν στα έρημα γραφεία, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Τη Δευτέρα ζήτησε τη συνταξιοδότηση εννέα μελών της διοίκησης της δημοτικής αρχής του Ντουμπάι, μεταξύ αυτών διευθυντές και βοηθοί γενικοί διευθυντές, όπως μετέδωσε το πρακτορείο WAM των Εμιράτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Khaleej Times, οι 9 απόντες ανώτεροι υπάλληλοι του Δήμου απολύθηκαν, ως αποτέλεσμα της επίσκεψης του σεΐχη, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε προσωπικά για τις υπηρεσίες τους και τους ανακοίνωσε πως θέλει να δώσει χώρο στη νέα γενιά στελεχών να αναλάβει τα ηνία και να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο κοινό.

Το άρθρο Αιφνιδιαστικός έλεγχος του Σεΐχη του Ντουμπάι σε δημόσια υπηρεσία (video & photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα