Άγριες Μέλισσες Ελένη – Λάμπρος: Η άφιξη του Ζάχου αναστατώνει το Λάμπρο

“Φωτιά” έχει πάρει από νωρίς σήμερα στο Twitter για τις “Άγριες Μέλισσες“. Αιτία στάθηκε η είδηση που θέλει τον Λάμπρο να τον “ζώνουν τα φίδια” αμφιβάλλοντας αν το παιδί που περιμένει η Ελένη είναι δικό του ή όχι.  Το ερώτημα των περισσοτέρων είναι… το προφανές. Πώς γίνεται το πιο αγαπημένο και δεμένο ζευγάρι της σειράς, που για να ζήσει τον έρωτά του δοκιμάστηκε όσο κανένα άλλο να μπει σε τέτοιου είδους περιπέτειες; Πώς γίνεται η Λενιώ μετά τα όσα έχει ζήσει με τον δάσκαλο να τον προδώσει; Η απάντηση σε αυτή την απορία

είναι ότι οι Άγριες Μέλισσες είναι η σειρά των μεγαλύτερων ανατροπών και τίποτα δε θα έπρεπε να μας σοκάρει. Όλα γύρω μας ανατρέπονται και οι καταστάσεις υψηλού κινδύνου αλλάζουν την κάθε μας κίνηση.

Ο Λάμπρος βιώνει πρώτος τη μανία των καθεστωτικών και εξορίζεται στη Λέρο. Η Ελένη μένει πίσω και τα περνάει δύσκολα καθώς για να τα βγάλει πέρα οικονομικά δουλεύει στο εργοστάσιο (αν το εργοστάσιο είναι η καπνοβιομηχανία του Δούκα) ενώ βέβαια ο Δούκας, η Μυρσίνη, ο Μελέτης και αμείλικτος ο Ακύλας δεν την αφήνουν σε χλωρό κλαρί! Μέσα σε αυτό το κλίμα μιζέριας και απόγνωσης εμφανίζεται στη ζωή της Ελένης ο πρώην αρραβωνιαστικός της, ο Ζάχος ο οποίος είναι προστατευτικός, γλυκός και… πάρα πολύ όμορφος (η παραγωγή ψάχνει έναν ηθοποιό που θα μαγέψει με την γοητεία του όλο το κοινό).

Η Ουρανία απατά τον Κυριάκο

Οι θύτες πληρώνονται με σκληρή εκδίκηση από τα θύματά τους.  Για παράδειγμα, απάτησε ο Κυριάκος την Ουρανία του; Σύμφωνα με το queen.gr θα τον απατήσει και εκείνη με τον Σαραντόπουλο και ούτω καθεξής. Άρα, αν ο Λάμπρος πρόδωσε  την Ελένη όταν την παράτησε κι έφυγε στο εξωτερικό, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να τον απατήσει εκείνη – πράξη με την οποία θα έκλεινε ο κύκλος.  Φαίνεται ακραίο το σενάριο να κοιμηθεί η Ελένη με τον Ζάχο. Ακόμη κι αν αυτό δεν συμβεί όμως σκεφτείτε τον εξόριστο Λάμπρο να μαθαίνει πως ο πρώην της γυναίκας του την πολιορκεί και εκείνη γοητεύεται. Όταν η Ελένη τον βρει στην εξορία και λίγο αργότερα του ανακοινώσει πως είναι έγκυος… δεν θα τον τρελάνουν οι αμφιβολίες;

Στον τρίτο κύκλο ο Λάμπρος είναι πολύ ευάλωτος πια. Έχει μείνει εντελώς μόνος μετά την δολοφονία του αδερφού του, Γιάννου, και του πατέρα του, Μιλτιάδη, από τους Σεβαστούς. Ακόμα και η Βιολέτα έχει εγκαταλείψει το Διαφάνι (η οποία όταν επιστρέψει θα είναι μια εντελώς άλλη)!  Το μυαλό μας παίζει περίεργα παιχνίδια πολλές φορές. Και δεν έχουν καμία σχέση με τη λογική…  Τι εννοείς πώς θα μάθει ο Λάμπρος τι συμβαίνει με την Ελένη όσο εκείνος λείπει από το χωριό; Οι καθεστωτικοί θα στείλουν στην εξορία της Λέρου τον φιλοβασιλικό Παναγιώτη και τον αριστερό Προκόπη! Ειδικά ο τελευταίος, και να θέλει μυστικό δεν κρατάει.

Keywords
Τυχαία Θέματα