Φάρμα spoiler – τελικός: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που διεκδικούν τη νίκη

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός της “Φάρμας” του ΑΝΤ1 όπου έφτασε την αγωνία στα ύψη, καθηλώνοντας το κοινό μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Οι πέντε φιναλίστ έπρεπε να αναμετρηθούν σε πέντε αγωνίσματα, συγκεντρώνοντας όσους περισσότερους πόντους μπορούσαν. Το τελικό άθροισμα των βαθμών ήταν και αυτό που καθόρισε ποιοι θα είναι οι 5 παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο. Για ακόμη μια φορά, τα αγωνίσματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά. Βασίλης, Ντούπης και Κυριακή συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους ενώ Γκρέκας και

Κάτια ισοβάθμησαν στην τελευταία θέση. Έτσι διαγωνίστηκαν εκ νέου σε μια μονομαχία, και η Κάτια Δέδε ήταν αυτή που με δάκρυα αποχαιρέτησε τη Φάρμα και τον Τελικό.

Οι παίκτες πίστευαν ότι θα είχαν μια μέρα χαλάρωσης πριν τον μεγάλο τελικό, με αποτέλεσμα αυτή η εξέλιξη να τους σοκάρει! Υπενθυμίζεται πως εννέα παίκτες που είχαν αποχωρήσει από την 7η εβδομάδα και μετά, επέστρεψαν στη Φάρμα και μένουν ξανά στο σπίτι. “Ήρθαν να παίξουν ή να κάτσουν;” είναι η απορία των παικτών που έχουν μείνει μέσα όλο αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν,  όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν στο σπίτι της Φάρμας ώστε να είναι παρόντες στον μεγάλο τελικό. Οι 4 φιναλίστ θα πάνε σήμερα στο μεγάλο τελικό, ενώ έχει ήδη διαρρεύσει ότι ο Κώστας Γκρέκας θα είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα