Αγώνες σωματικής διάπλασης στα Μελίσσια

Το 18ο Πανελλήνιο Κύπελλο Σωματικής Διάπλασης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα Μελίσσια το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Διοργανωτής η Ελληνική Ομοσπονδία  Σωματικής Διάπλασης ΕΟΣΔ (μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFBB)  με την συμπαράσταση του Δήμου Πεντέλης.

Η διοργάνωση, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Πεντέλης και  συμμετείχαν  οι καλύτεροι αθλητές από τον  αθλητικό χώρο της σωματικής διάπλασης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, παρακολούθησε τους αγώνες μαζί

με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας και δημοτικούς συμβούλους. 

Η IFBB, αναγνωρίζοντας την προσφορά  του δημάρχου στον πολιτισμό και αθλητισμό, με την  ιδιότητα του Ομοσπονδιακού προπονητή στην Ιππασία και του αθλητή σε διεθνής αγώνες, αλλά και την συμβολή του  στην διοργάνωση του Πανελλήνιου Κυπέλλου, τον τίμησε  με την απονομή ενός ειδικού μεταλλίου, του χρυσού μετάλλου  της IFBB με χαραγμένο το όνομα του και το παρέδωσε εκ μέρους του Προέδρου Rafael Santonja, o πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Λεβεντέλης Ιορδάνης.

Ο κ. Στεργίου συγκινημένος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, δήλωσε δε ότι  «ο Αθλητισμός αποτελεί έναν από τους πυλώνες εύρυθμης λειτουργίας στη ζωή του ανθρώπου καθώς ο ναός της ψυχής, είναι το κορμί μας. Ο Δήμος Πεντέλης σε όλο του το εύρος καθώς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του, με χαρά θα φιλοξενούν εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και όχι μόνο».

Οι αγώνες προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό φίλων της άθλησης, πλαισιωμένων από το τμήμα ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ-LATIN του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων του δασκάλου Πάνου Ξυλά, του Αθλητικού συλλόγου ΕΥΖΩΝΩΝ Taekwon-Do με το δάσκαλο Μπάρκα Αθανάσιο και τον Γυμναστικό Σύλλογο ΤΙΤΑΝΑ με τμήματα γενικής γυμναστικής και Kick Boxing με τον προπονητή Άνθιμο Κωνσταντίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα