Αυτός θα κάτσει στον πάγκο

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ζήτησε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να διώξει τον Ελληνα τεχνικό από τον Παναθηναϊκό, γιατί υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην εξεύρεση τεχνικού ηγέτη για την Εθνική. Αμέσως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε το χατίρι στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Μην πιστεύετε λέξη από τον τίτλο και τον πρόλογο του κειμένου. Ομως στην Ελλάδα

ζούμε και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή οι θεωρίες συνομωσίας έχουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Γι αυτό και λίγες ώρες μετά το αντίο του Παναθηναϊκού στον Πεδουλάκη, άρχισαν τα σενάρια για μετακόμιση του Ελληνα τεχνικού στην Εθνική.

Τίποτα δεν ισχύει και ο σκύλος σας λέει με σιγουριά: δεν υπάρχει κανένα θέμα Πεδουλάκη για την Εθνική. Ολα τα άλλα θα σας τα αποκαλύψουμε στην πορεία. Γιατί στην Ελλάδα το ρεπορτάζ μοιάζει σε πολλές περιπτώσεις με το στοίχημα. Παίζουν 1Χ2 και κάπου θα το πετύχουν το αποτέλεσμα. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις - ειδικά στην προκειμένη - ακόμα και τριπλή παραλλαγή, πέφτουν έξω.

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα