Αυτός είναι ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού! (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας του Πειραιά θα είναι ο 22χρονος Πορτογάλος της Πόρτο Γκονζάλο Πασιένσα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία. Θα είναι μαζί με τον Ιντέγε και έναν εκ των Καρντόσο ή Κουράνι, οι φορ του Ολυμπιακού.

Ο πορτογαλικός Τύπος γράφει για συμφωνία και ότι

ο Γκονζάλο Πασιένσα αφήνει την Πόρτο και έρχεται με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τους πρωταθλητές.

Οι κινήσεις των ερυθρόλευκων

Ο Πασιένσα ήταν με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του στο Ρίο, συμπαίκτης με τον Αντρέ Μάρτινς. Κατά πάσα πιθανότητα την προτελευταία μέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Μπρούνο Βιάννα, τον Πασιένσα αλλά και έναν εκ των Καρντόσο ή Κουράνι μαζί με το «6αρι» που φαίνεται πως έχει κλείσει για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο για την περίπτωση της πώλησης του Μιλιβόγεβιτς.

Ο Πασιένσα σε… αριθμούς

Ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε πέρυσι στην Ακαδέμικα έχοντας 27 συμμετοχές και 3 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Με την πρώτη ομάδα της Πόρτο έχει προλάβει να αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι της Πριμέιρα Λίγκα τη σεζόν 2014-15, όπου στη Β’ ομάδα μέτρησε 16 συμμετοχές (9 γκολ). Με την Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας στο Ρίο σημείωσε τρία τέρματα σε τέσσερις αγώνες.

Δείτε τα βίντεο

Το άρθρο Αυτός είναι ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού! (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα