Victoria Beckham: Στο διαφημιστικό σποτ προώθησης της «Μεγάλης Βρετανίας»!

Άλλο ένα γνήσιο τέκνο της Βρετανίας μοιράζεται με περηφάνια τις ομορφιές της χώρας στο νέο διαφημιστικό σποτ «This is GREAT Britain», το οποίο μεταφράζεται με λίγες και απλές κουβέντες: «Μην φύγετε από την χώρα σας, που έχει τόσες ομορφιές, τόσο “καταπληκτικό” καιρό, τόσες ωραίες λίμνες για να “κάνετε το μπάνιο σας” και τόσο “νόστιμο” φαγητό, που θα το βρείτε μόνο εδώ!!»

Η Victoria που είναι γέννημα-θρέμμα του Hertforshire, που βρίσκεται έξω από το Λονδίνο, είναι η πρέσβειρα της νέας καμπάνιας τουρισμού και για να μας πείσει

για την υπέροχη χώρα της είπε τα εξής: «Η φίρμα μου είναι αγγλική, η ομάδα μου είναι αγγλική, μπορείς να νιώσεις την ενέργεια καθώς οδηγείς στο Λονδίνο. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρότερη, αγαπούσα την αγορά του Camden τις Κυριακές, την ατμόσφαιρα, που ήταν πολυσυλλεκτική. Ξέρετε στην Βρετανία δεν χρειάζεται να ακολουθούμε τους κανόνες, χορεύουμε στους δικούς μας ρυθμούς, είμαστε ιδιαίτεροι, είμαστε παθιασμένοι, είμαστε δημιουργικοί!». Και μετά ξυπνήσατε........! Γιατί πάλι εδώ θα καταλήξετε, στο Ελλάδα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα