Και το όνομα αυτού Ιωάννης Λιάγκας Junior!

Από νωρίς την Παρασκευή είχε καταφθάσει το ζεύγος Λιάγκα στην Τήνο, για να υποδεχθούν τους πολλούς και λαμπερούς καλεσμένους, για την βάφτιση του πρωτότοκου γιου τους προχθές το απόγευμα. Νονοί του μικρού ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με τον μαιευτήρα της Φαίης Θάνο Παράσχο. Η βάφτιση έγινε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο σπίτι του νονού Θάνου Παράσχου, εκεί όπου έγινε και η δεξίωση μετά. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι. Ανάμεσά τους οι

συνάδελφοί τους από το πρωϊνό Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη, Σάσα Σταμάτη, Τένια Μακρή και Άκης Πετρετζίκης. Επίσης, οι φίλοι τους Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Ράνια Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου, ο προσωπικός μακιγιέρ της Φαίης, Δημήτρης Γιαννέτος και πολλοί άλλοι.

Ο στολισμός έγινε σε φόντο άσπρο-μπλε από τον οίκο Fevronia, ενώ για τους μικρούς φίλους είχε δημιουργηθεί μία μικρή παιδική χαρά. Ο Ιωάννης Λιάγκας βούτηξε στην κολυμπήθρα χωρίς να βγάλει ούτε κιχ, με τους περήφανους νονούς να χαμογελούν. Αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση, όπου οι καλεσμένοι γεύτηκαν τους πλούσιους μπουφέδες καθήμενοι σε ροτόντες που είχαν στηθεί κατά μήκος της πισίνας και απόλαυσαν την μαγευτική θέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα