Survivor spoiler Ασυλία 21/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!

Survivor spoiler Ασυλία 21/2: Μαχητές και Διάσημοι θα τα δώσουν όλα στον νέο στίβο μάχης, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με σκοπό να πάρουν την ασυλία. Οι παίκτες της κάθε ομάδας οφείλουν να βάλουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους και να γίνουν ένα για να «συγκρουστούν» με την αντίπαλη ομάδα καθώς στόχος τόσο των Μαχητών όσο και των Διάσημων είναι να πάρουν τη δεύτερη ασυλία απόψε. Όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Κυριακής (20 Φεβρουαρίου), η στρατηγική και η ίντριγκα καλά κρατεί στο φετινό Survivor,

σε αμφότερα τα στρατόπεδα. Οι Διάσημοι ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία και έτσι, η ομάδα αναγκάστηκε να οδηγηθεί στην κάλπη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ των «κόκκινων» έγινε ακόμα βαρύτερο, με τους συμπαίκτες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και να βγάζουν τα «μαχαίρια». Εκείνος που επέλεξαν οι Διάσημοι για πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ήταν ο Σάκης Αρσενίου, που συγκέντρωσε 5 αρνητικές ψήφους. Ο τραγουδιστής έδειξε να μην περιμένει ότι θα τεθεί υποψήφιος και αμέσως μετά είπε βαριές κουβέντες, κάνοντας μάλιστα λόγο για «μιλημένη ψηφοφορία», «δείχνοντας» έμμεσα συγκεκριμένους συμπαίκτες του.

Και η αγωνία για το ποια ομάδα θα κερδίσει την αποψινή- δεύτερη- ασυλία είναι στο «κόκκινο». Με έναν υποψήφιο ήδη προς αποχώρηση, τον Σάκη Αρσενίου, τα βλέμματα στρέφονται στο ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία και κατ’ επέκταση ποιοι θα είναι οι άλλοι παίκτες προς αποχώρηση.

Survivor spoiler Ασυλία 21/2: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία στο σημερινό επεισόδιο του Survivor;

Έτσι σύμφωνα με τα πρώτα spoiler, το κλίμα στην παραλία των Μαχητών είναι ιδιαίτερα καλό, σε αντίθεση με το κλίμα στην καλύβα των Διάσημων οι οποίοι έχουν πολλά νεύρα και ένταση. Αυτό δείχνει πως οι Μαχητές θα κερδίσουν και τη δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα ένας Διάσημος ακόμα να βγαίνει στον τάκο ενώ ο Άρης Σοϊλάδης, λόγω ατομικής ασυλίας θα είναι εκείνος που θα δείξει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα