Γυναικοκτονία Ιωάννινα: «Τη χτύπησα, δεν ήθελα όμως να την σκοτώσω»

Την ίδια ώρα που ο 69χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τη σύζυγο του χωρίς όμως να σκοπεύει να της στερήσει της ζωή, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί αποδεικνύει το αντίθετο, καθώς ο δράστης άσκησε πρωτοφανή βία στο σώμα της 79χρονης συζύγου του, σε μια ακόμα γυναικοκτονία στα Γιάννενα. Οι άνδρες της Ασφάλειας στα Γιάννενα, που έσπευσαν στη οδό Σβώλου όταν ενημερώθηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ ότι η 79χρονη γυναίκα ήταν νεκρή, δεν πίστεψαν ούτε για μια στιγμή τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου και κατάλαβαν πως

πρόκειται για ένα ακόμα θύμα γυναικοκτονίας.

Το αρχικό του επιχείρημα ότι η σύζυγος του χτύπησε εξαιτίας πτώσης που είχε, γρήγορα το διαδέχτηκε η τοποθέτηση του ότι καυγάδισαν και τη χτύπησε χωρίς όμως να θέλεις να της κάνει κακό. Τα τραύματα όμως που φέρει σε μεγάλο μέρος του σώματος της η αδικοχαμένη γυναίκα καταρρίπτουν κάθε ισχυρισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit. gr η 79χρονη έχει δεχτεί χτυπήματα στο πρόσωπο της (ζυγωματικά και γνάθο) και στα πλευρά της, τα οποία της έχουν προκαλέσει πολλά συντριπτικά κατάγματα.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει, ότι ο δράστης βρίσκονταν σε αμόκ και ξέσπασε με ιδιαίτερη βιαιότητα κατά της συζύγου του. Η 79χρονη γυναίκα που έχει αμερικανική υπηκοότητα περιγράφεται από τους γείτονες της στο Βόλο ως ένας καλός και γλυκομίλητος άνθρωπος, ο οποίος ποτέ δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ήρθε μαζί με το σύζυγο της πριν δύο χρόνια στην Ελλάδα, καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα ζούσαν στην Αμερική. Νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο, όπου και θα καθοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.

Αύριο στον εισαγγελέα

«Πάρε τηλέφωνο να έρθει ασθενοφόρο η Σούζαν έπεσε κάτω και χτύπησε» είπε σε μια γειτόνισσα του, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr. Γείτονες του ζευγαριού αναφέρουν στο newsit.gr ότι καβγάδιζαν συχνά, ενώ περιγράφουν τον 69χρονο ως έναν «κακό και δύσκολο» άνθρωπο. «Ο 69χρονος είναι δύσκολος και κακός άνθρωπος και τσακώνονταν συχνά με τους γείτονες του. Δεν είχαν όμως ποτέ καβγάδες ως ζευγάρι. Η Σούζαν ήταν καλή και ήσυχη. Έμεναν στην Αμερική και πριν δύο χρόνια επέστρεψαν στα Γιάννενα», λέει γειτόνισσα του ζευγαριού.

Ο 69χρονος αφού έδειρε άγρια την 79χρονη, στη συνέχεια απευθύνθηκε σε μια γειτόνισσα του από την οποία ζήτησε να τηλεφωνήσει στο ΕΚΑΒ. Μάλιστα της ανέφερε ότι η Σούζαν χτύπησε στο κεφάλι μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι.   Η γυναίκα αμέσως ειδοποίησε το Κέντρο Άμεσων Βοηθειών. Λίγο πριν τις εννέα χθες το βράδυ, ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο. Οι διασώστες που έσπευσαν εντός του διαμερίσματος είδαν τη γυναίκα να κείτεται στο πάτωμα και να έχει μώλωπες στο πρόσωπο της. Διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή κι αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όση ώρα εξελίσσονταν οι διαδικασίες από τις αστυνομικές αρχές αλλά και από τους διασώστες και τον ιατροδικαστή, στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 69χρονος.  Οι αστυνομικοί που δεν πίστεψαν τα όσα είχε πει αρχικά ο 69χρονος ως αίτια θανάτου της συζύγου του, αμέσως τον οδήγησαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων. Εκεί ο δράστης άλλαξε τα όσα αρχικά είχε ισχυριστεί.

«Καυγαδίσαμε και τη χτύπησα. Δεν ήθελα όμως να τη σκοτώσω», είπε κατά τη διάρκεια της προανάκριση.  Νεκροψία – νεκροτομή όπου θα εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της 79χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022.

Εναντίον του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα