Survivor spoiler 15/2 αγώνας: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (15/2) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για τη νίκη. Όπως βλέπουμε στο trailer, Oι δύο ομάδες διεκδικούν απόψε το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι δυνάμεις έχουν για τη νίκη. Ο Γιώργος Λιανός, ανακοινώνοντας ότι οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν

με τις οικογένειές τους, έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα παρακολουθήσουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα, με την ένταση να είναι στα ύψη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ηλίας Μπόγδανος θα χάσει τον έλεγχο, φωνάζοντας με νεύρα προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα είναι οι Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά και Σπύρος Μαρτίκας. Στο αποψινό αγώνισμα, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο θα συνοδεύεται και από φαγητό. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα επανέλθουν στις νίκες και θα κερδίσουν τον αποψινό αγώνα στον στίβο μάχης.

Keywords
Τυχαία Θέματα