Super League χωρίς κόσμο στην 28η αγωνιστική

Με την 28η αγωνιστική του συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Super League. Όπως είναι γνωστό οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών, μετά από σχετική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, η οποία πάρθηκε την Τετάρτη το βράδυ με βάση τα όσα έγιναν και στον αγώνα Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Επίσης, την Τετάρτη 18 και την Πέπτη 19 Μαρτίου

θα πραγματοποιηθεί και η 26η αγωνιστική, οι αγώνες της οποίας είχαν αναβληθεί με υπουργική απόφαση μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Για την 28η αγωνιστική, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, ενώ έχουν και καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, όμως η ακριτική ομάδα είναι πάντα «σκληρό καρύδι» για τους αντιπάλους της.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός, ταξιδεύει στο Ηράκλειο όπου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη. Δύσκολη έξοδος για τους «πράσινους» οι οποίοι δεν θέλουν να διανοηθούν πιθανή απώλεια βαθμών, ενώ από την άλλη οι Κρητικοί «καίγονται» για βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ, που φαίνεται να ανακάμπτει, θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον πολύ καλό φέτος Αστέρα Τρίπολης, έστω και αν το παιχνίδι γίνεται στην Τούμπα. Το προβάδισμα, λόγω έδρας, ανήκει στους γηπεδούχους, ωστόσο ο Αστέρας παίζει συνήθως καλά στην έδρα του «δικεφάλου».

Στα Γιάννενα θα διεξαχθεί το ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας, μεταξύ του ΠΑΣ και του Παναιτωλικού. Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων της περιοχής, αναμένεται αμφίρροπο και δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Πανθρακικό. Φαβορί ο Ατρόμητος, όμως ο Πανθρακικός θα παλαίψει για τους βαθμούς που χρειάζεται για να φύγει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ στην Μυτιλήνη η Καλλονή θα υποδεχθεί την Βέροια σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική πίεση.

Στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων και είναι το φαβορί της αναμέτρησης με τους Κρητικούς να παλεύουν όμως κάθε παιχνίδι και την έκπληξη να παραμονεύει. Τέλος, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά σε ένα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Μαρτίου

15:00 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός
17:15 Ατρόμητος-Πανθρακικός
19:30 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 15 Μαρτίου

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός
17:15 Κέρκυρα-ΟΦΗ
17:15 Καλλονή-Βέροια
17:15 Πανιώνιος-Πλατανιάς
19:30 Ολυμπιακός-Πανθρακικός

Στην 26η αγωνιστική τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι αυτό του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό και αυτό του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και η αναμέτρηση Ξάνθη-Παναιτωλικός. Ανοικτό παραμένει το θέμα η αγωνιστική να γίνει με κόσμο. Την απόφαση αναμένεται να πάρει μέχρι τη Δευτέρα ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

Τετάρτη 18 Μαρτίου

15:00 ΟΦΗ-Πανθρακικός
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς
17:15 Ξάνθη-Παναιτωλικός
17:15 Λεβαδειακός-Καλλονή
17:15 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης
17:15 Πανιώνιος-Βέροια
19:30 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Πέμπτη 19 Μαρτίου

16:45 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Keywords
Τυχαία Θέματα